2777
2789
عنوان

بچه هام بیرون خیلی مظلومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 86 پست
یعنی فقط همسرت اخلاقش بده؟

من مجردی خیلی شاد و بیخیال بودم 

اصلا دنیا برام مهم نبود  فکر میکردم همه چی درست میشه یعنی من میتونم درستش کنم بعد ازدواج دیدم نه 

همسری ک مخالف تفریح بود 

مخالف رستوران و خرید بیرون 

مخالف حرف زدن با جنس مخالف تو جمع های فامیلی 

مخالف پیشرفته 

مخالف حضور زن 

کلا دیگه یه آدم دیگه شدم 

از بس که باهاش جنگیدم 

الان ب خاطر شرایط  جامعه کمی شوهرم فرق کرده چون داره میبینه زنهای دیگه رو ولی دادوبیداداش سرش مونده 

اصلا ب حرفم گوش نمیده 

منم انقدر باهاش بحث کردم بخودم اومدم دیدم ۱۵ سال اززندگی گذشته و فقط من پیر شدم من ....

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره درست میگی قبل مهمونی تذکر میدادم شلوغ نکنن

بچه شلوغ میکنه دیگه .بذارید این بدبختا صداشون در بیاد اگه کاراشتباهی کردن بعد بگید شلوغ نکنید نه پیش پیش سرکوب بشن

لایک نکنید .توروخدا 
باهاشون برو توجامعه خرید همه جا بگو دقت کنن رفتارهاتو واکنش هاتو .توی خونه هم هرچی نکن بکن بدون توضی ...

درست میگی 

باید رفتارمو عوض کنم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه شلوغ میکنه دیگه .بذارید این بدبختا صداشون در بیاد اگه کاراشتباهی کردن بعد بگید شلوغ نکنید نه پیش ...

بخاطر بقیه طفلی ها رو کوبوندم

چرا فکر میکنی کاراونا درسته پسر منم ۱۱سالشه اگر به بزرگتر بی احترامی کنه بهش تذکر میدم عزت نفس داشتن ...

آخه بااینکه بی ادبی میکنن مادره تشویقش میکنه بچه یه جوری  جو رو گرفته دستش 

ولی بچه های من سکوت مطلق

منظورت از امنیت داخل خونه چیه 

برام توضیح بده 

چیکار کنم احساس امنیت کنن

من مجردی خیلی شاد و بیخیال بودم اصلا دنیا برام مهم نبود فکر میکردم همه چی درست میشه یعنی من میتونم ...

خب شما از همین شوهر با همین اخلاق بچه داری بهتره که جنگ رو تموم کنی و به فکر بچه هات باشی اونا باید تو خونه امنیت داشته باشن 

طفلیا سکوت مطلق میشن

نباید از کسی بترسن .موقع دفاع ازخود نباید بهم ریختگیشونو نشون بدن چون آدم بی رحم سو استفاده میکنه .حرف حساب بزنن بدون دعوا یادشون بده حرف حساب رو بزنن نه فحش و کتک فقط حرف حساب

لایک نکنید .توروخدا 
طفلیا سکوت مطلق میشن

خب دیگران که نباید تاوان تربیت بچه رو بدن ، تو خونه مردم نباید شلوغ کنن ، یه مدت ازشون نظر بخواه ، ازشون سوال بپرس که بفهمن نظرشون مهمه و دیگران به حرفاشون اهمیت میدن اینکارو بکنی درست میشن

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

آخه بااینکه بی ادبی میکنن مادره تشویقش میکنه بچه یه جوری جو رو گرفته دستش ولی بچه های من سکوت مطلقم ...

امنیت داخل خونه یعنی جو اروم نبود دعوا و بحث وقت گذاشتن برای بچه ها اگر با شوهرت مشکل داری که حرف زدنتون باعث بحث میشه بذارید وقتی بچه ها نیستن حرف بزنید همیشه پیش بچه هات پدرشون رو تایید کن 

خب دیگران که نباید تاوان تربیت بچه رو بدن ، تو خونه مردم نباید شلوغ کنن ، یه مدت ازشون نظر بخواه ، ا ...

امتحان میکنم حتما

امنیت داخل خونه یعنی جو اروم نبود دعوا و بحث وقت گذاشتن برای بچه ها اگر با شوهرت مشکل داری که حرف زد ...

مشکل همینه 

آخه بااینکه بی ادبی میکنن مادره تشویقش میکنه بچه یه جوری جو رو گرفته دستش ولی بچه های من سکوت مطلقم ...

خب همینه که اون بچه باعث شده بهش بگن بی ادب ، شما یه بچه بی ادب نمیخوای ، هیچکس بچه بی ادب رو نمیخواد 

شما باید یه بچه مودب ولی با اعتماد بنفس تحویل جامعه بدی 

از روانشناس کمک بگیر 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

مثلا شما باید بتونید یبار کنار هم آشپزی بدون گیر دادن انجام بدید سه نفری باهم مثلا کیک درست کنید مسعولیت بدید مثلا من هم میزنم تو اروم ارو ارد رو بریز یا تو هم زن رو دست بگیر .اگه ارد رو ریختن اطراف ظرف  همون موقل اگر واقعا راهی داره میگی مامان اگه دستتو اینجور بگیری ارد کمتر میریزه اطراف بعد میگی ببین الان کمتر شد .‌کلا باید بهشون حس وجود داشتن بدی و اموزش 

لایک نکنید .توروخدا