2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه چیکار کنم فقط دلمو میشکنن

یه مدت سر سنگین باش کمتر برو کمتر زنگ بزن تا پیگیر شن اون وقت مشکتو بگو.... عزیزم ما باید بتونیم با حرف زدن مشکلاتمونو حل کنیم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

عزیز من نکن خانوادت هر چقدر هم که بد و افتضاح باشن بازم از گوشت و پوست خودتن نمیشه دورشون انداخت و هیچ کس دلسوزتر از خانواده آدم نمیشه بازم میگم هز چقدر هم که بد باشن 

شوهرت هم سواستفاده میکنه شک نکن

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
یه مدت سر سنگین باش کمتر برو کمتر زنگ بزن تا پیگیر شن اون وقت مشکتو بگو.... عزیزم ما باید بتونیم با ...

ولی اونا حرف نمیرنن فقط بلدن توهین تحقیر سرزنش کنن همش میشینن پشت سر من زندگی من حرف میزنن ب خودشون اجازه میدن راحت دخالت کنن تو همه کارام

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

ولی اونا حرف نمیرنن فقط بلدن توهین تحقیر سرزنش کنن همش میشینن پشت سر من زندگی من حرف میزنن ب خودشون ...

می‌دونم خیلی سخته رابطتو کم کن ولی قطع نکن به خاطر خودت میگم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

دلت برا خانوادت تنگ میشه عزیزم

ی مدت ک از مشکلات زندگی ب اونا پناه برم همه رفتاری باهام کردن کاش خونشون نمیموندم ک  اینجور بی ارزشم کنن فک میکردم خانواده پشت پناه ادمن دیگه ازشون خوشم نمیاد 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»