2777
2789
عنوان

از حسادت میخوام بترکم

227 بازدید | 24 پست

قبلا همه زنگ میزدن حالمو میپرسیدن دعوت میکردن و کلا بهم توجه داشتن و زیاد به کسایی که مادر دارن حسودیم نمیشد

الان انگار کمرنگ شدم

از خانواده شوهر که شانس نیاوردم دختر از عروس عزیز تره داماد از پسر عزیز تره

خانواده خودمم یه حالت افسرده طور دارن بعد مامانم اصلا ندیدم دیگه جمع شیم بخندیم

دلم گرفته به خواهرشوهرم حسودیم میشه همیشه نونه مامانشه هر غذایی میخواد زنگ میزنه فوری براش آماده میکنن آرایشگاه وقت میگیره اونور شهر مامانش بچه رو نگه میداره باباش میرسونتش

خیلی خیلی حسودیم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه رو کاری ندارم 

ولی بعد ازدواج هر روز خونه پدر بودن خوب نیس

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حق داری عزیزم 

میتونی از همسرت کمک بگیری 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

منم منم

اومدم دانشگاه اصلا خانوادم بهم زنگ نمیزنن 

دوستم هر روز هر شب بهش زنگ میزنن من نهایت نامزدم اونم شب ب شب زنگ میزنه

همش پول براش میزنن من هیچی خانوادم پول بهم ندادن تازه ازم میگیرن فقط نامزدمه ک بهم پول میده زنگم میزنه

درکت میکنم منم که مامانم  هست خداروشکر اما  دوره ازم اونقدرا هم محبت انچنانی نداره فقط محبتش مال اون روزاست که میرم خونش مهمونش میشم . بعد من تو شهر غریب  هیجا نداشتم بچمو بزارم یه جا واسه خودم برم مریض میشدم فقط خواب میدیدم مامانم داره واسم سوپ میپزه ...همش حسرتش هست ولی سعی کن حسادت نکنی سعی کن خودتو مشعول کنی سرگرمی بتراشی واسه خودت تا اروم بشی