2777
2789
عنوان

بچه هام بیرون خیلی مظلومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 86 پست
بالاتر نوشتم برای کاربر باران ولی احساس میکنم بزرگترین اشتباهمون اینکه منو همسرم همو نبخشیدیم تو گذش ...

خب اینایی که نوشتی امیدوار کنندسازخودت شروع کن الگو باش واسه همسرت خوب باش یاد میگیره بدبودن ازسرش میفته دیگه 

لایک نکنید .توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میگی نمی تونم برم مشاور، هر طور شده کمک شون کن تا از این وضعیت بیان بیرون نذار همین جوری مظلوم بمونن تو این دنیا باید زرنگ باشی، به اصطلاح گرگ باشی تا بتونی برسی به چیز هایی که می خوای، تا بتونی از پس بحران های زندگی بر بیای، مظلوم بودن اصلا خوب نیست

عزیزم بچه هات پسر هستن یا دختر و یا دختر و پسر. واسه بچه ۱۳ ساله ات  بیشتر ناراحت و متاسف شدم کلاس چندمه؟؟ دختر کوچک منم هشتم هست. چون حقیقتا بقول خودتون، بچه ها خیلی هاشون تو این سن، یه چیز دیگه هستن ولی بقول دوستان زرنگ بودن و اعتماد بنفس و.. با بیادبی فرق داره. کاش تو مدرسه به کادر مدرسه،  گذرا بدون حرف دیگه مطلب رو برسونی اینکه بچه ام اعتماد بخودش و... کمه حداقل باهات همکاری بکنن و نماینده کلاس و... بکنن به هر حال این مسیولیت دادن خیلی مهمه بخصوص  تو اجتماع کوچک مدرسه. بعد بهشون تو خونه مسیولیت بده و از شون بعد تشکر بکن و ایرادی داشته باشن با لحن خوب بگو منظور شماتت خودشون رو نکنن. بگن وای مثلا ایراد داشت کارم مثلا یه تخم مرغ درست کردن بهشون بگو اشکال نداره همه اول کاری اینطور هستن و... ازشون تعریف بکن بذار خودشون رو دوست داشته باشن. 

عزیزم بچه هات پسر هستن یا دختر و یا دختر و پسر. واسه بچه ۱۳ ساله ات بیشتر ناراحت و متاسف شدم کلاس چ ...

باید از امروز شروع کنم 

واقعا دلم لرزید فردا توجامعه قراره از چندنفر توسری بخورن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چون میگی نمی تونم برم مشاور، هر طور شده کمک شون کن تا از این وضعیت بیان بیرون نذار همین جوری مظلوم ب ...

همینو می‌خوام بدونم 

چیکار کنم از این وضعیت بیان بیرون 

دوستان راهنمایی های خوبی کردن 

از امروز شروع میکنم خدا کمک کنه بتونم ازپسش بربیام

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

با بازی تو خونه باهاشون تمرین کنمثلا فروشنده ای بیان یه چیزی بگیرن ازتیا هر شخصی که فکر میکنی نیازه ...

باید همینکارو کنم 

بچه کوچیکم بازی فروشنده خیلی دوستداره من همش توخودم بودم 

همینو می‌خوام بدونم چیکار کنم از این وضعیت بیان بیرون دوستان راهنمایی های خوبی کردن از امروز شروع می ...

آفرین همینکه به فکرشون هستی خیلی خوبه و انشاالله که بتونی 

سعی کن روی اعتماد به نفس شون بیشتر کار بکنی، بهشون مسئولیت بده تا با انجام اون کار احساس مفید بودن داشته باشن و مثلا موقع خرید ازشون بخواه بعضی از قیمت ها رو اونا بپرسن سعی کن بیشتر داخل اجتماع برن و ارتباط بگیرن

آفرین همینکه به فکرشون هستی خیلی خوبه و انشاالله که بتونی سعی کن روی اعتماد به نفس شون بیشتر کار بکن ...

باشه عزیزم 

ممنون بابت راهنماییت 

بخدا کار خیر حتما نباید مادی باشه 

یه راهنمایی یه کامنت درست شاید باعث نجات یه بچه از غصه یا آینده ی اشتباه بشه 

همون میشه باقیات الصالحات 

انشالله بازتاب خیرش برگرده ب زندگیتون