الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون میگی نمی تونم برم مشاور، هر طور شده کمک شون کن تا از این وضعیت بیان بیرون نذار همین جوری مظلوم بمونن تو این دنیا باید زرنگ باشی، به اصطلاح گرگ باشی تا بتونی برسی به چیز هایی که می خوای، تا بتونی از پس بحران های زندگی بر بیای، مظلوم بودن اصلا خوب نیست
عزیزم بچه هات پسر هستن یا دختر و یا دختر و پسر. واسه بچه ۱۳ ساله ات بیشتر ناراحت و متاسف شدم کلاس چندمه؟؟ دختر کوچک منم هشتم هست. چون حقیقتا بقول خودتون، بچه ها خیلی هاشون تو این سن، یه چیز دیگه هستن ولی بقول دوستان زرنگ بودن و اعتماد بنفس و.. با بیادبی فرق داره. کاش تو مدرسه به کادر مدرسه، گذرا بدون حرف دیگه مطلب رو برسونی اینکه بچه ام اعتماد بخودش و... کمه حداقل باهات همکاری بکنن و نماینده کلاس و... بکنن به هر حال این مسیولیت دادن خیلی مهمه بخصوص تو اجتماع کوچک مدرسه. بعد بهشون تو خونه مسیولیت بده و از شون بعد تشکر بکن و ایرادی داشته باشن با لحن خوب بگو منظور شماتت خودشون رو نکنن. بگن وای مثلا ایراد داشت کارم مثلا یه تخم مرغ درست کردن بهشون بگو اشکال نداره همه اول کاری اینطور هستن و... ازشون تعریف بکن بذار خودشون رو دوست داشته باشن.
همینو میخوام بدونم چیکار کنم از این وضعیت بیان بیرون دوستان راهنمایی های خوبی کردن از امروز شروع می ...
آفرین همینکه به فکرشون هستی خیلی خوبه و انشاالله که بتونی
سعی کن روی اعتماد به نفس شون بیشتر کار بکنی، بهشون مسئولیت بده تا با انجام اون کار احساس مفید بودن داشته باشن و مثلا موقع خرید ازشون بخواه بعضی از قیمت ها رو اونا بپرسن سعی کن بیشتر داخل اجتماع برن و ارتباط بگیرن