2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 147 پست
لزوما خانه دارها پرنسس نیستن، شاغل ها هم فلان و بهمان ویژگی خوب رو ندارن هر آدمی تصمیم گرفته ی فعالی ...

پرنسس اونیه که بدون سختی کشیدن  کلی پول میاد تو جیبش  و پرنسس کسیه که تا هر وقت که دلش میخواد می خوابه بعد میره باشگاه و استخر  وبعد دوش میگیره میره پاساژ گردی  و مهمونی و پارتی 

منم شاغل بودم قبل بچه داری ولی واقعا یه نظمی داره که میفهممی داری چیکار میکنی با بچه ای که یهو بهانه ...

راستش از من بپرسی میگم بچه زنجیر پای مادره البته کاملا شخصیه و نمیخوام ناشکری کنم ولی یکیش برای همه چی بسه

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا آنقدر درحال فعالیتم هر چی برنامه میریزم جدیدا به ورزشم نمیرسم مخصوصا اگر یکم وسواس هم باشی و بچ ...

دقیقا درک میکنم

خانه دار بوده ام 

شاغل هم بوده ام

مادری اصلا یه سطح جدای ایناست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

والا خانه دار هم که باشی باید سعی کنی بهترین باشی نه مثل بعضی خانمها از صبح تا شب خونه ان باز شلخته ...

اونا رو که نمیشه مثال زد، داریم در مورد خانه دار نرمال صحبت میکنیم که در طول روز فعالیتش زیاده 

و خب خیلی قابل احترامه 

ضمن اینکه طرف تصمیم گرفته خانه دار باشه 

بله اگر کسی مثلا هزارتا مشکل مالی داره و شرایط جوری هست که بره سرکار بهتر از خونه موندن هست میشه بهش خورده گرفت که چرا کار نمیکنی، اما لزوما هر خانه داری قابل بحث کردن نیست 

مثل اینکه خیلی وقتا کار کردن هم معقول نیست، ممکنه طرف بشینه خونه بهتر از کار کردن باشه براش 

در کل هر تصمیمی از طرف هر آدمی که با تفکر و معقول باشه، قابل احترامه 

اره اگه ادم بتونه نسبت به حرفای دیگران بی تفاوت باشه خیلی خوب میشه .ولی مشکل اینه من خودمم ناراحتم ...

الان نهال هستی 

به وقتش تلاش است ثمر هم میده اون موقع میبینی به شاغل ها هم کم نمیگن

راستش از من بپرسی میگم بچه زنجیر پای مادره البته کاملا شخصیه و نمیخوام ناشکری کنم ولی یکیش برای همه ...

من عاشق بچه هامم ولی خب بله انتخاب کردم پاشم ایستادم محکم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دقیقا درک میکنمخانه دار بوده ام شاغل هم بوده اممادری اصلا یه سطح جدای ایناست

منم شاغل بودم قبل بچه داری  ولی خودم وقتی تصمیم به بچه داری گرفتم شغلمو گذاشتم کنار تا مادر بهتری باشم با احترام به مادران شاغل

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بیکار خب دوتا معنی داره

یکی مترادف علاف که درباره خانه‌دار صدق نمی‌کنه

یکی هم مخالف شاغل یعنی کسی که شغل (طبق تعریف قانون) نداره

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

اونا رو که نمیشه مثال زد، داریم در مورد خانه دار نرمال صحبت میکنیم که در طول روز فعالیتش زیاده و خب ...

چه خوب گفتید 

همه شغل ها لزوما به صرفه نیستن 

و همه اونایی که خونه هستن لزوما خانه دار نیستن

خانه داری یه کار فعال هست ، ولی خانه مانی یه کار منفعل

اره اگه ادم بتونه نسبت به حرفای دیگران بی تفاوت باشه خیلی خوب میشه .ولی مشکل اینه من خودمم ناراحتم ...

اسی خودت رو درگیر این ناراحتی ها نکن 

اگر کسی پرسید شغلت چیه بگو خانه دارم و مادری میکنم 

اگ هم گفتن نهههخ بیکاری و... یادت باشه اون طرف نااگاه و بی سواده و شما مسئول آگاه سازی مردم نیستی

در عین حال خودت تلاش کن به همون مدرک و شرایطی که میگی برسی 

دنیا که همیشه روی ی پاشنه نمیچرخه، امروز بچه داری، فردا اون بچه بزرگ میشه میتونی شغلی که میخوایی رو داشته باشی 

امروز ترجیح دادی خانه دار باشی، فردا شرایط برای کاری که میخوایی هست 

جاری من خانه دار بود و واقعا هم خانه دار بود، حالا توو تربیت بچه چندان موفق نبود، اما بچه ش که رفت کلاس اول، اون بنده خدا هم رفت سر کار 

حدود سیزده سال اول ازدواجش خانه دار بود،. الان یکی دو ساله شاغله 

در حالی که مثلا زن داداش خودم اول ازدواج شاغل بود، بعد که بچه دار شد شغل‌ رو گذاشت کنار 

همه که مثل هم نیستن