2777
2789
عنوان

دلایل خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 84 پست
خب نباید بذاری بدبختی برات بشه عادت و خودتو نجات بدی.و آدم باید افراد رو درست و علمی راهنمایی کنه تا ...

من هیچ چیز برام مهم تر از بچه هام نیست.و اگه عاقلانه فکر کنم اصلا نمیتونم تنهایی از پس بزرگ کردنشون بربیام  سه تا دختر کوچیک اصلا راحت نیست یا در توان من نیست.من حتی خونه پدرمم زیاد نمیتونم بمونم نهایتش سه روز.

بعد با این همه گرونی و ...یکم فکر مستقل بودن فانتزی ب نظر میاد من الان شاغلم بشم کل درآمدم خرج میشه واس بچه ها اصلا در حدی نمیشه ک آدم بتونه مستقل بشه

بعدش شرایط هر کسی فرق میکنه،یکی خب مشکلی پیش نمیاد براش و راحت جدا میشه و ادامه ی زندگی

منتها یکی نمیتونه چون با یه شرور زندگی میکنه ک دائم تهدید میشه ک ب عزیزانت آسیب بزنه مثل تمام قتل های ناموسی و دختر کشی و زن کشی و... ... ک راه ب راه داره رخ میده.

در واقع یه جاهایی لج بازی و منم منم کردن فایده نداره.

هیچکس هم دلش نمیخاد خیانت ببینه یا با یه خائن زندگی کنه.

شرایط و اولویت هاش ایجاب میکنه وگرنه حقیر نیس.

یکی براش مهم نیس بچشو میندازه بغل مرده میره دنبال زندگیش.کمم نیستن خیلی زیادن اینجور خانوما.خب راحتترین راهه..غرور و شخصیتشم حفظ کرده.

منتها یکی نمیتونه دیگه...حقیر نیست،نمیتونه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

ببخشید که اینو میگم ولی شوهرتون اعتماد به نفس نداره با پنج نفره اگر اعتماد به نفس داشت با چند نفر بود ؟ لابد با ۲۰ نفر 

نمیخواد براش دلسوزی کنی اگر شرایطشو داری که جدا شو اگر نداری به غلط کردن بندازش که دیگه از این کارا نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری به غلط کردن بندازم ؟؟؟

اگر بهتون علاقه داره و این کارش از سر بیماری هست جنگ و دعوا راه بنداز که طلاقمو میگیرم بهشم بگو چون مدرک دارم هم طلاقمو راحت میدن هم مهریه مو تا قرون آخر ازت میگیرم هم همه ی پیاماتو نشون دوست و آشنا و فک و فامیل میدم که بفهمن چه جور آدمی هستی که همزمان با پنج نفری فک کنم اینطوری بتونی کارو جمع کنی

اگر بهتون علاقه داره و این کارش از سر بیماری هست جنگ و دعوا راه بنداز که طلاقمو میگیرم بهشم بگو چون ...

دقیقا ۶ سال پیش اینکارو کردم ..

ولی خوب مامانش متهم کرد چرا به گوشی مرد نگاه میکنی الان عادیه اینچیزا باباش هم گفت بری خودت و بدبخت کردی برا این یکی و میگیریم ما ... خانوادش شیرش میکنن 

دقیقا ۶ سال پیش اینکارو کردم ..ولی خوب مامانش متهم کرد چرا به گوشی مرد نگاه میکنی الان عادیه اینچیزا ...

خوب زنگ بزن به همون خانوادش بگو کلاهتونو بزارین بالاتر طرفداریاتون باعث شد یکیش بشه پنج تا به مادر شوهرتونم بگو اگر مرد سرش به زندگیش باشه زن مرض نداره گوشی شوهرشو چک کنه به پدر شوهرتونم بگو الان کارت سخت شده به جا یه نفر باید پنج نفر و براش بگیری 

چقدر خانواده عجیبین

این مرد دلسوزی  نداره 

به فکر خودت باش عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی