2777
2789
عنوان

دلایل خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 84 پست
اگه میتونی آدم اشتباهی رو انقدر دوست داشته باشی، تصور کن چقدر میتونی آدم درست رو دوست داشته باشی..

دیگه هر چی باشه شوهرمه اگه بدی داره خوبی هم داره .

کاش یه راهی بشه این کارش و ترک کنه ذهنم خیلی درگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اجازه هیچ کاری و نمیده . چون شک داره اگه یکم به خودم بیام ولش کنم

شما نباید بهش بگی ببین به چه طریقی میتونی ی منبع درآمد و شغل برای خودت دست و پا کنی و سریع بیای بیرون 

میتونی مثلا کلاس میری نگی من می‌خوام به درآمد برسم بگی برای سرگرمی میرم و به طور جدی پیشو بگیری که نهایتا ۲ـ۳ سال دیگه این آدم بیماری تحمل کنی

یه جایی مجتبی شکوری میگفت

ممکنه سال‌ها از نردبانی بالا بریم که روی دیوار اشتباهی تکیه داده شده!

چقدر قشنگ به تصویر کشیده

مصداق خیلی از تلاش‌ها، رابطه‌ها، احساس‌ها، آدم‌ها، شغل‌ها و ...

شما نباید بهش بگی ببین به چه طریقی میتونی ی منبع درآمد و شغل برای خودت دست و پا کنی و سریع بیای بیرو ...

ولی اصلا اجازه خروج از منزل ندارم . چند سال میگم رانندگی یاد بگیرم نمیزاره به هیچی 

ایشون درست گفتن فقط حقارتآدم ی مدت برای اینکه مهارتی یاد بگیره بتونه به درآمد برسه باید تلاش کنه و خ ...

مگه راحته؟با دو سه تا بچه،وضع مالی معمولی ک فقط کفاف بچه ها رو میده چه مهارتی میتونه یاد بگیره که حالا آیا ب درآمد برسه یا نرسه که هر مهارتی ک شما میبینید ب درآمد بالا رسیده سرمایه گذاریهای هنگفت هم روش شده.یه آرایشگر ماهر میلیونها خرج کرده تا درآمد خوب داشته باشه.و امثالش هم همین.

مگر اینکه بچه نداشته باشه یا بچه های بزرگ داشته باشه ک از پس خودشون بربیان و مادر بتونه جدابشه.

جدایی با بچه های کوچیک خیلیییی سخته.من اطرافم متاسفانه زیادن و شرایط خوبی ندارن بچه ها متاسفانه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
یه جایی مجتبی شکوری میگفتممکنه سال‌ها از نردبانی بالا بریم که روی دیوار اشتباهی تکیه داده شده!چقدر ق ...

اره اینکه دور آدمای سمی خط بکشی خیلی کیف داره . ولی چاره نیست باید بسازی 

ولی اصلا اجازه خروج از منزل ندارم . چند سال میگم رانندگی یاد بگیرم نمیزاره به هیچی

ی جوری راضیش کن چون بیماره وقت بذاری و از در صمیمیت وارد شی جواب میده چون کمبود داره

ببین اگر روان و عمرت برات مهم باشه که در آخر هم ی روان و جسم سالم بدردت میخوره ،راهشو پیدا می‌کنی و عزمتو جزم می‌کنی

همه اینها بهونه ست،بله سخته می‌دونم اما باور کن بهایی که داری میپردازی خیلی خیلی سخت تر و بدتر از راه حل پیدا کردن و تلاش ۲۴ ساعتها ست

ببین باهات چه کرده که دلت براش میسوزه!!!!

و در آخر خودت میدونی چی بگم

مطمعن باش طلاق . الان خودش اینطوره خیلی بهم شک داره و اذیت میکنه

پس شما هم براش عادی سازی نکن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مگه راحته؟با دو سه تا بچه،وضع مالی معمولی ک فقط کفاف بچه ها رو میده چه مهارتی میتونه یاد بگیره که حا ...

معلومه سخته کی گفته آسونه

به ایشون گفتم باید تلاش کنی و پشتکار داشته باشی و ی مهارت یاد بگیری اگر خودتو دوست داری؟!نهایتش ۴ سال تحملش می‌کنی تا حرفه ای بشی تو اون مهارت

مهارتی که استمرار داشته باشی توش جواب میده

شما که همچین حرفی می‌زنین آیا متوجه هستین که هرکس درآخر فقط خودشو داره ؟بهایی که ایشون داره میده چیه؟عمر،سلامتی روان و جسمش

من نگفتم بدون درآمد بیا بیرون،به خودشون توضیح دادم

سخته خیلی سخته اما نه به اندازه اینکه باهاش عمر و جوونی آدم باشه

و اینکه والد بیمار و خیانتکار جز تروما برای روان بچه هیچی نداره؟!

آنوقت اون مادر باید کیسه دارو بچه هم همیشه دستش باشه

ی آدم که نابود نمیشه کل اعضای خانواده بیمار میشن..بیمار جدی !!

اره کمکش کن اعتماد بنفسش بالا بره ...!!!!طفلک اون بچه ای که زیر دست دو تا مریض ززرگ میشه

بخدا مریض نیستم تلاشم بخاطره پسرمه. هر کاری کنم آینده اون خراب میشه 

معلومه سخته کی گفته آسونهبه ایشون گفتم باید تلاش کنی و پشتکار داشته باشی و ی مهارت یاد بگیری اگر خود ...

تو این شرایط آدم اونقد بهت زده و خسته و افسردس ک ب این چیزا فکر نمیکنه.بعدشم ک عادت میکنه...خودم تجربشو داشتم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
تو این شرایط آدم اونقد بهت زده و خسته و افسردس ک ب این چیزا فکر نمیکنه.بعدشم ک عادت میکنه...خودم تجر ...

خب نباید بذاری بدبختی برات بشه عادت و خودتو نجات بدی.

و آدم باید افراد رو درست و علمی راهنمایی کنه تا بتونن شرایط رو تغییر بدن نه که بسوزند و بسازند من وجدانم اجازه نمیده و همچین حق الناسی رو گردن خودم نمی‌ذارم

مطمئنا سخته ولی شدنیه بودن افرادی که خودشونو نجات دادن از سخت‌ترین شرایط ها

هیچ چیز و هیچ کس باارزش تر از وجود خود آدم نیست

امیدوارم شما هم حالتون خوب شه