2777
2789
عنوان

دلایل خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 84 پست

شایدم خود شوهره ای اومدی ما اعتماد بنفست بدیم بیشتر خیانت کنی🤣

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

عزیزم بخدا چاره ای نمونده . من یه پسر ۷ ساله دارم نمیشه که هر روز دعوا یا جدا بشم خو بچه چی میشه

هرکار میکنی نزار پروتر بشه جنسیش کنه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری به غلط کردن بندازم ؟؟؟

عزیزم یکبار جدی بترسونش اگ اومد دنبالت یکم کشش بده اما ن زیاد ک دلزده بشه دیگم ب روش نیار اما یواشکی چکش کن

ب روش بیاری پرو میشه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

شایدم جنسی هم شده من نمیفهمم . دیگه هروز چت به یه جایی ختم میشه

ن ایشون دوس داره مجازی چت کنه سرگرم بشه بازم چک کن اگ فقط مجازیه رو بهش ندی ک جنسیش کنه

اره هستن

میتونی روشون حساب کنی ؟

اگر میتونی روشون حساب کنی کارایی که بهت گفتم و بکن چند روزم برو خونشون اگر شوهرت حساب کار دستش اومد که هیچی اگرم نه ایرادی نداره جداشو اگر میتونن خرجتو بدن که هیچ اگرم نمیتونن خرجتو بدن یه مدت یه جا مشغول به کار شو 

اگرم نمیتونی روی خانوادت حساب کنی یه راه ساده تریم وجود داره که اون جنگ و دعوایی که گفتم و راه بنداز بعدشم شوهرتو از خونه پرت کنی بیرون و بگی هر وقت آدم شدی برگرد

نه اتفاقاً کمبود محبت نیست...اون هم ذات بدی داره هم وابستگی داره...هم می خواد بمونن هم در عین حال به همه شون خیانت می کنه یه چیزی تو مایه های ناصرالدین شاه خدابیامرزه.

❤️❤️ 

میتونی روشون حساب کنی ؟اگر میتونی روشون حساب کنی کارایی که بهت گفتم و بکن چند روزم برو خونشون اگر شو ...

مرسی از وقتی که گذاشتی حتما به خانواده میگم پس

مرسی از وقتی که گذاشتی حتما به خانواده میگم پس

خواهش میکنم عزیز دلم واقعا مظلومیتت از طرز صحبت کردنت مشخصه حتما این کارو بکن نزار بیشتر از این ازت سو استفاده کنن که تو ذهن تو هم جا انداخته بشه که شوهرت تقصیر نداره اعتماد به نفس کمش منجر به خیانت شده 

من هیچ چیز برام مهم تر از بچه هام نیست.و اگه عاقلانه فکر کنم اصلا نمیتونم تنهایی از پس بزرگ کردنشون ...

آخه اینا حق گفتی ... ولی اینکه استارتر میگه قابل هضم نیست برامون، میگه دلم براش میسوزه و اعتماد به نفس نداره و ...