2777
2789
عنوان

خانمهایی ک زیاد با همسرشون دعوا نمیکنن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 149 پست

به یه جایی از زندگی رسیدم که دیگه حوصله ی کل کل کردن و دعوا کردن ندارم .تو بیشتر موارد کوتاه میام تا ادامه پیدا نکنه .به خاطر همین زیاد دعوا نداریم تو زندگی .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش هر کس یه قلقی داره و

با گذر زمان

زن و شوهر همو بهتر میشناسن و 

متوجه حساسیت های هم میشن و رعایتش میکنن

قهر نمیکنن

نهایتش سر  سنگین میشن ، تا راهو برای هم باز بذارن....

وقتی یکی عصبانی میشه

دیگری سکوت میکنه 

تا ب وقتش  و با آرامش مشکلشونو حل کنن

خیلی تو کارهای هم دخالت نمیکنن ، طوری ک 

طرف مقابل از کنترل کردن ها و تذکرها اذیت شه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

احترام در همه حال حتی دعوا و مشاجره

توهین ممنوع 

باز کردن پای دیگری حتی مادرا ممنوع

و از همه مهم تر پذیرفتن طرف مقابل چه خانوم و عاقا همانطور که هست

احترام به عقاید حتی اگر صد در صد مخالف شما باشد 

اینا رو رعایت میکنیم خیلی وقته ماشالله دعوا نکردیم

خوب مراعات میکنیم من خودم وقتی شوهرم از سرکار میا سعی میکنم سر به سرش نزارم تا خستگیش درشه از پذیرایی میکنم بعدشم هرچی باشه با شوخی خنده میگم وقتی هم که شوهرم یه چیزی بگه یا کاری کنه که بهم بربخوره اولا سعی میکنم خیلی جدی نگیرم وبعدشم یا با ناز ادا بهش میفهمونم ناراحت شدم یا باشوخی خنده دوتا میزنم توسرش😂😂😂

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

من شوهرم هم خیلی کم دعوا میکنیم البته دعوا جدی نه در حد بحث یک ساعتم طول نمیکشه اشتی میشیم.یادت باش تو میون دعوا زن و شوهر شیطان خیلی تلاش میکنه وضع رو بدتر کنه.همیشه تو بحث و دعواتون کوتاه بیایین و بگین خدا شیطان رو لعنت کنه.

من همه چیو از اول از اینترنت سرچ کردم. تا همه کار بلد باشم  

بعدش هم هرچی خوبی داره همش به روش میارم.

و به چیزای کوچیک هم دلمونو شاد میکنیم.

تازه به خاطرش فوتبال98 یاد گرفتم و هرشب بازی میکنیم. امشب مساوی شدیم  

من اوایل ازدواج خیلی با هم دعوامون میشد. بالاخره دو تا آدم با روحیات متفاوت از دو خانواده با دو فرهنگ طبیعیه اختلافات. ولی الان خیلی با هم خوبیم اختلاف سلایق هم رو قبول کردیم و در پی عوض کردن همدیگه نیستیم. یک جاهایی من کوتاه میام یه جاهایی شوهرم. باید گذشت داشت تو زندگی همیشه همه چی بر وفق مراد نیست. خانم هاهم باید سیاست داشته باشن و بدونن یک چیز رو کجا و چجوری مطرح کنن. روی چیزهایی که میدونین همسرتون حساسه زوم نکنید. تو جمع احترام شوهرتون رو داشته باشید. مردها مغرور اند نزارین غرورشون شکسته شه.