2777
2789
عنوان

خانمهایی ک زیاد با همسرشون دعوا نمیکنن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 149 پست
زیاد بوده ،غصه ها تخلیه نشدن ، شکل دیگه تبدیل شدن . یکیش همین وسواس ، 

اره خودمم میدونم یجور واکنشه

چون وسواسم یهویی اومد

پناه بر خدا

خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بششششددددت درونگرا بودم و هستم

اما باید جایی جلوشو بگیری ، احساساتتو کنترل شده بروز بده ، اما توی خودت نریز ، اللن وسواسه ، بعد زخم معده و تپش قلب و ....چیز دیگه میشه خدایی نکرده ، بابد تو راهش ،تو مسیرش بیوفتی که بحران های حل نشدتو حل کنی ،چون در این صورته که به آرامش میرسی ،در غیر این صورت روی ناخوداگاهت تاثیرشو میذاره 

اما باید جایی جلوشو بگیری ، احساساتتو کنترل شده بروز بده ، اما توی خودت نریز ، اللن وسواسه ، بعد زخم ...

عزیزم تپش قلب و مشکل معده رو پیدا کردمم

عزیزم تپش قلب و مشکل معده رو پیدا کردمم

متاسفانه جامعه ما شکلیه که بهمون گفتن صدامون در نیاد . اما واقعا نمیشه .ادمی ام که یکم بیشتر فهم داشته باشه نمیتونه صداش در نیاد .ولی میگم . راههای زیادی هست تا بروز بدی احساساتتو

متاسفانه جامعه ما شکلیه که بهمون گفتن صدامون در نیاد . اما واقعا نمیشه .ادمی ام که یکم بیشتر فهم داش ...

من از بچگی اینطور بودم

چون مادرم یا پدرم هیچ وقت بستر بروز عواطف و یا نشکلات رو برامون باز نکردن

باورت میشه خواستگاری داشتم ک تا پای آزمایش و محرمیتم رفتیم و بعد بهم خورد

بعدش خودش و مادرش حتی پیش بزرگای شهرمونم واست من آبرو نذاشتن

ولی من آب میشوم ذره ذره پدر و مادرم هیچی نمیدونستن

متاسفانه جامعه ما شکلیه که بهمون گفتن صدامون در نیاد . اما واقعا نمیشه .ادمی ام که یکم بیشتر فهم داش ...

یکیش مهم نشون ندادن مشکله ، با شوخی و گذرا مطرح کردنش ، یکی دیگه با لوس بازیه ،با لوس بازی فحشم بدی به کسی بر نمیخوره ، 

هرچی شده و بوده تمام شده رفته ، شما الان تو مرحله ی جدیدی هستی از زندگیت و مهمتر ، اونقدر خوشبخت باش که هر کسی حسرت بخوره از نبودت تو زندگیت و هر کسی ام راجع بهت هر حرفی بزنه اونقدر شاد و بی اهمیت باشه برات که اون ادمها خودشونو کوچیک کرده باشن 

ممنونم خواهری میگم من اصلا نمیدونم چطور ب اینجا رسیدم دقیقا ۲۰روز بعد عروسیم یع دفعه تو اوج شادی و ...

شما به یک روانپزشک نیاز دارید تا مشاور. اگه واقعا مشکل روحی پیدا کردید روانپزشک میتونه با دارو درمان اش کنه.