محبت کردن اگه واقعی و قلبی باشن رو مرد خیلی اثر میکنه در مورد دلیل دعواهاتون و اینکه خودتون میدونید تا حدودی مقصرید هر وقت خواستید حرفی بزنید ببینید گفتن اود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلا بیکار بودم و زیاد رو حرفاش فکر میکردمو ناراحت میشدم و زیاد دعوامون میشد ولی از وقتی که بچه دار شدیم کارام زیاد شده و حرفامون همش در رابطه با بچس و اصلا وقت نمیکنم رو حرفا فکر کنم.
مبارکه. منم دو سال و نیمه . یه سال اول زیاد دعوا میکردیم بیشترشم من مقصر بودم ولی خودمو تغییر دادم گوش شیطون کر خیلی بهتر شدیم. غر نمیزنم درک میکنم توقع الکی ندارم و غیر از خودمو شوهرم کس دیگه واسم مهم نیست . قبلا ها سر فامیل خیلی دعوا میکردیم مثلا ولی الان اصلا مهم نیست واسه جفتمون
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
.با هم یک فعالیتی رو انجام بدید ..باهم فیلم ببینیو کتاب بخونید برید خرید مایحتاجتون...اگر هم از چیزی دلخورید خیلی طول و تفسیرش ندید...من معمولا به چهره همسرم نگاه میکنم اگه خسته باشه بیخیال میشم اون شب...خودم رو کنترل میکنم یکی دو روز بعد براش میگم...علاوه بر اون یکی دوتا ووست خیلی خوب دارم که اگه اط چیزی دلخور باشم باهاشون مشورت میکنم و عکس العملم رو حساب شده تر میکنم...من کلا آدمی هستن که زود عثبانی میشم صدام طوو بالا میره...حالت چشمها و صورتم بر افروخته میشه اگه خودم رو کنترل نکنم خونمون میدون جنگ میشه🤣
آیه ۱۳۴ سوره آل عمران و بنویس و مدام تکرار کن. در موقه عصبانیت یادآوری کن خیلی تاثیر داره. میفرماید کسانی که خشم خود را فرو میبرند و از اشتباه مردم میگذرند آنان از نیکوکارانند.