2777
2789
عنوان

شما بگید رفتار این عروس خانم درسته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 114 پست
مثلا گاهی خواهرشو جای پدر بغل میکنه میبوسه خانمش میگه چرا منو تو جمع بغل نمیکنی و ببوسی. 😓

خب کم کم داره رفتار های زشت اونا هم مشخص ميشه 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

خدا ازین مادرشوهرا نصیب ماهم کاش میکرد

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرش رو حلو عروس مي بوسه؟!؟ولا من از وقتي كه داداشم ازدواج كرده سعي ميكنم كمتر ببوسمش.حتي برا سلام ...

نه اتفاقا پسره خجالتیه. خب دختره کوچیکه پدر هم نداره مثلا داداشش تا از راه میرسه گاهی باش دست و روبوسی میکنه و بغلش میگیره چند ثانیه به جا محبت پدری. بعد زنش نمیگه اونو بوس نکن میگه منم تو جمع بغل کن بوس کن🤔

چ مادرشوهری ک مياد بد عروسش پیش شما ميگه و ناموس پسرش زیر سوال میبره... ب نظرم شاید خواهر مادرش زیادی خودشون واسه پسر لوس میکنن 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

انشاالله خدا یه داماد خوب نصیبش کنه تا جای پسرشو پر کنه،بهتر که پسرش رفته یه جای دیگه خونه گرفته،در عوض دختر و دامادش کنار خودش زندگی کنن،مطمئنأ خیلی به درد هم میخورن مادر و دختر.بعضی دامادا از صدتا پسر بهترن.

نه اتفاقا پسره خجالتیه. خب دختره کوچیکه پدر هم نداره مثلا داداشش تا از راه میرسه گاهی باش دست و روبو ...

ببین گلم پس ب زنش ب اندازه کافی محبت نمیکنه... کاملا مشخصه...خب حالا داداشش بغل کرد... تو بغلش نشست... رفتارهايي ک حتی مناسب خواهر و برادر نیست! محبتش جبران شد! 

چ مادرشوهری ک مياد بد عروسش پیش شما ميگه و ناموس پسرش زیر سوال میبره... ب نظرم شاید خواهر مادرش زیاد ...

من با نظر اولت موافقم نباید بگه ولی یه جایی البته مجبور شد بگه ها از اول این مشکلاتو داشتن بروز نداده بود، ولی در مورد نظر دومت اتفاقا هیچ کاریو به پسره نمیگه تا اون با زنش مشکل پیدا نکنه. 

چ مادرشوهری ک مياد بد عروسش پیش شما ميگه و ناموس پسرش زیر سوال میبره... ب نظرم شاید خواهر مادرش زیاد ...

آدم با اعضای خانواده درد و دل میکنه یه چیز طبیعیه،بعدشم مردم حواسشون جمع تر از این حرفاست مطمئنا خودشون میفهمن بی معرفتی پسر و اخم و تخم عروس خانم رو

مامان پسره از این لحاظ بی زبونه که تیکه نمیندازه به عروسش اگه عروسش تیکه بندازه هیچی نمیگه یعنی واقع ...

ازکجامیدونی مگه توتوزندگیشون هستی؟اون نمیادکه بگه من به عروسم چی گفتم فقط حرفای عروسشومیگه 

آدم با اعضای خانواده درد و دل میکنه یه چیز طبیعیه،بعدشم مردم حواسشون جمع تر از تین حرفاست مطمئنا خود ...

اصلا همون موقه که رفتن خونه جدا خریدن همه پشت سرش میگفتن وای چه عروسی و ازین حرفا ولی مادرشوهره مدام میگفت خودم دوست داشتم به عنوان کادو بش پول بدم خودم دوست داشتم مستقل باشن و هی دفاع میکرد

سلام,ممثال  محبت زیادی و نادان....,,عجب  

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آدم با اعضای خانواده درد و دل میکنه یه چیز طبیعیه،بعدشم مردم حواسشون جمع تر از این حرفاست مطمئن ...

بله اینکه مردم بفهمن وجود داره احتمالش... 

ولی ب نظرم اون دختر نهایتا 18سالشه و مادرشوهرش 50

اگه دختر خودش هم اخلاق بذ داشته باشه و حتی فامیل بفهمن بازم ميره جایی بگه!؟ 

اصلا خود دختر هيچي... 

الان همه کاربر ها گفتن پسز بی عرضه است! مدیریت نداره!و....

با تعریف واسه بقیه هم جز این حرف و این برداشت چیزی نصیبش نميشه 

بله اینکه مردم بفهمن وجود داره احتمالش...  ولی ب نظرم اون دختر نهایتا 18سالشه و مادرشوهرش 50 ...

دقيقا.شده تا حالا مادر شوهر ابروي دخترش رو ببره!؟

بعني چي كه دردو دل مي كنن?!?!?!

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد