2777
2789
عنوان

شما بگید رفتار این عروس خانم درسته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 114 پست
حتمامامان بی زبون پسره گفته😂

خیلی عالی گفتی... کلی خنديدم 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دختره خودش داداش داره که ازدواج کرده باید بهش بگید دوس داری داداشت همین رفتارارو باهات داشته باشه بره دیگ پشت سرشم نگاه کنه 

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
ببین گلم... منم گاهی ی حسادت های بچه گانه ای ب خانواده شوهرم دارم!  اما درواقع حسادت نیست دلخو ...

مثلا گاهی خواهرشو جای پدر بغل میکنه میبوسه خانمش میگه چرا منو تو جمع بغل نمیکنی و ببوسی. 😓

تقصیر پسره ی بی عرضه اس باید خودش مرز بین مادر و همسرش رو مشخص کنه و نزاره هیچکدوم به مرز اون یکی بره با عقل و درایت الان من و مادرشوهرم که پدرشوهرمم فوت شده 5 ساله خیلی هم خوب کنار هم زندگی میکنیم که من این خوبی رو از جانب شوهرم میدونم که هوای دو طرف هم داره

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
مثلا گاهی خواهرشو جای پدر بغل میکنه میبوسه خانمش میگه چرا منو تو جمع بغل نمیکنی و ببوسی. 😓

خواهرش رو حلو عروس مي بوسه؟!؟ولا من از وقتي كه داداشم ازدواج كرده سعي ميكنم كمتر ببوسمش.حتي برا سلام عليك!!!!!واي پسره بچه ننست!!

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

پسره باید مدیریت کنه روابط رو

با این اخلاق همسرش لازم نیس هر وقت رفت خونه مادرش که کاری براشون‌کنه به زنش بگه

درصورت ناراحتی زنش هم بهش بگه که از اون انتظار کنم نداره ولی چون خودش یه جورایی مرد خونه مادرش هست باید بره 

به زنش اینقدر محبت کنه که زنه 

حسادت نکنه به خانوادش

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
ايا موقع خواستگاري مادره پسر به عروس گفته بود كه مسئوليت ما با پسرمونه؟ مادر اين اقا پسر از كح ...

مادره نمیخواسته از اول مسئولیت خودشون با پسره باشه همش میگه بذاریم حمید زندگیسو بکنه کاری باش نداشته باشیم، برا همین تو خواستگاری چیزی نگفتن. ولی این خانم از یه چیزای خیلی معمولی و پیش پا افتاده هم شوهرشو منع میکنه، در مورد خبرچینی پسره من با شما موافقم

حتمامامان بی زبون پسره گفته😂

مامان پسره از این لحاظ بی زبونه که تیکه نمیندازه به عروسش اگه عروسش تیکه بندازه هیچی نمیگه یعنی واقعت هیچی نمیگه ها. ولی لال نیس که😆😆😆😆😆😆 درد و دل میکنه با بعضیا😁😁😁

مادره نمیخواسته از اول مسئولیت خودشون با پسره باشه همش میگه بذاریم حمید زندگیسو بکنه کاری باش نداشته ...

مادره بايد از اول مي گفت تا مشكل پيش نياد.بايد اينارو به عروس بگه تا شفاف سازي بشه.چون مادره از پسر انتطاري داره كه عروس اگه مي دوتست شايد روز خاستگاري جواب منفي مي داد!!!

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
اگه دختره خودش داداش داره که ازدواج کرده باید بهش بگید دوس داری داداشت همین رفتارارو باهات داشته باش ...

از این کارا زیاد کردن میگه اونا فرق دارن. نمیدونم والا شاید شاخ دارن یا دم

دختره ۱۷سالشه خونه دار شده من ۲۱سالمه دوساله مزدوج شدم تو زندگیمون پس اندازمون پول پیشمونه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️