2777
2789
عنوان

شما بگید رفتار این عروس خانم درسته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 114 پست
درسته.ولي بايد روز اول مي گفتن.ولي من فكر نمي كنم مادر شوهر برا پسرش خونه بخره و عروس بدجنس باز ...

والا واسه خاله ی خود من روز خواستگاری گفتن که این پسر قیم خانوادشه و ازش انتظار دارن خانواده ش....خالم خودشو زد به مهربونی که چه اشکالی داره بالاخره واسه رضای خدا باید به خانواده ش کمک کنه و منم حرفی ندارم...چندماه که گذشت بهونه هاش شروع شد و ناسازگاری هاش که چرا به خانواده ت کمک میکنی...منم همیشه به روش میارم میگم روز خواستگاری که توی کف شوهر بودی میگفتی باشه اشکال نداره کمک خانواده‌ش کنه و ثواب داره الان که خرت از پل گذشته داری دبه در میاری؟ میخواستی قبول نکنی اونا که از اول شرایطشون مشخص بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا واسه خاله ی خود من روز خواستگاری گفتن که این پسر قیم خانوادشه و ازش انتظار دارن خانواده ش....خا ...

نه خوب خاله شما ديگه داره بد عهدي مي كنه

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
درسته.ولي بايد روز اول مي گفتن.ولي من فكر نمي كنم مادر شوهر برا پسرش خونه بخره و عروس بدجنس باز ...

پسره هم اشتباهاتی داره،مثلا همین که میاد این حرفارو میگه اشتباهه بزرگیه. ولی دختره رفتارش زشته، شما اگه از زنعموی شوهرت ناراحت بشی میری بشینی تو رو مادر شوهرت بگی فامیلاتون خیلی بیشعورن؟ یا میری تو رو مادرشوهدت بگی مامان من دوست ندارم اصلا هیچوقت با شما برم مسافرت؟ یا میری بگی تو روش نگاه کنی بگیا، بگی چرا ما باید بعده مهمونی مادرشوهرو برسونیم خونه هب خودشون برن؟ تازه ماشین پسره هم مامانه بدبخت خریده

درسته.ولي بايد روز اول مي گفتن.ولي من فكر نمي كنم مادر شوهر برا پسرش خونه بخره و عروس بدجنس باز ...

شما خودت خوبی نمیتونی بد جنسی و بی چشم و رویی بعضیا رو درک کنی

رفتاربافامیل وباعروس یکی میکنی؟میخوای چندنفرونشون بدم بافامیل نزدیک ازدواج کردن فهمیدن اونی نبوده ک ...

ولی عروسه مقصرتره. یه چیزه فرای تصور بی ادبه