2777
2789
عنوان

میخام خودم وووو جرررر بدم بیایید

679 بازدید | 87 پست

دوستان بعد ۵ سال رابطه مجازی دریت وقتی که قرار بود چند وقت دیگه دیدار اتفاق  بیفته پسره گفت حالم خوب نیست ک بخام و بتونم کسی خوشبخت کنم و خدافظ....

تمام این سالها اون بود ک برگشت و پیام داد و ب شدت ابرهز علاقه کرد دوست دارم وفقط تورو میخام و ازدواج کردیم اینجور و اونجورو.. این ماه های اخر من خیلی زور اوردم بهش ک تا شهریور فرصت داری بیای خاستگاری بعدش من ازدواج میکنم خاستگار خوب دارم چون . گفت نه خودم میام...تا اینکه چند روز پیش اینجور گفت و بعدش خیلی اصلا با برخورد بدی ک هیچ وقت این ۵ سال ندیده بودم انقد بد بشه گعت شماره مو پاک‌کن و دیگه پیام نده .اولین بار بود .خیلی داغونم 

میشه من جرت بدم؟؟ عاشق جر دادنم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چرا یهویی? من همه ش گفتم یکبار همو میبینیم مرداد ماه حرفتمونو میزنیم اگه خاستیم ادامه بدیم باید شهریور خانوادتو بیاری .نخاستیمم ادامه یدیم هر کی پی راه خودش چون ۵ سال عمرمون هدر رفته. یهو این یارو راحت گفت حلالم کن و خدافز. پس کجا رفت اونهمه دوست دارم و فقط تورو میخام 

5 سال مجازی، بعد همو ندیده بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه چون اون مشهد من کرمانشاه 

نیامد حتی یکبار ببینمش با اینکه ماشین اینام داره و پرستاره شغل داره پسره .من کارشناس بهداشت م . گفت نمیتونم شرایطشو تدارم دوره ولی وقتی بعد چند سال همو دیدیم دیدار خیلی شیرین میشه که اونم اینجور شد

معذرت میخوام ولی تو ۵ سال فقط تلفنی رابطه داشته ؟؟ اصلا حضوری ندیدیش؟؟ 

کسی که بخوادت یک هفته بعد میگه میخوام ببینمت 

اینو بدون یه جای کار میلنگه که هیچ وقت نخواسته ببینتت و برو خدا رو شکر کن هرچند میدونم از لحاظ روحی ازیت شدی اما شکر کن

کاش همون ماه های اول اشنایی مجبورش میکردی تا بیاد خاستگاری نه بعد پنج سال

الان چه خاکی بریزم سرم . تازه آی دی و شماره ایناشم مخفی کرد من دیگه نتونم پیام بدم بهش .من ک‌پیام‌نمیدادم جون خودش میدونه همیشه اون بود برمیگشت . بنظرت ممکنه برگرده ؟

😂😑

آروم انجام میدم خخخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏