2777
2789
عنوان

میخام خودم وووو جرررر بدم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 87 پست
مشکوک میزنه؟ تابلوعه آب نمک بودی عزیزم از کجا میدونی تو این پنج سال هیچکاری نمی‌کرده فقط با تو چت می ...

خیلی ناراحتم . تو ایتا ۲۴ ساعته همیشه انلاین بود خب ایتا جز چت چی داره اونم .اونم‌پرستار باشی بیمارستان...... ب دروغ میگفت نه دوس دختر اصلا نداشتم .همینجور ک اولها اومد پی وی من پرسید پرستاری فک‌میکنم سراع خیلی هارفته .چطور میتونن دختر مردم و عمرسو انقد هدر بدن .اینها دل ندارن واقها .چقد کثیف ن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ناراحتم . تو ایتا ۲۴ ساعته همیشه انلاین بود خب ایتا جز چت چی داره اونم .اونم‌پرستار باشی بیمارس ...

فداسرت بابا یه چت بوده 

ازش بچه نداری که ندونی چیکار کنی 

یا مثلا حضوری ارتباط نداشتی که وابسته‌اش بشی 

چند سالته؟

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
عزیزم میدونم سختته اما باید باور کنی که فقط یه وسیله سرگرمی بودی اون بازیت داده اون اگه واقعا میخواس ...

سالها پیش الکی میگعت‌مثلا تا عید عقد میکنیم . هی میگعت ب مامانم عکستو نشون میدم و میخام‌معرفیت کنم ب خونواده نو اخرش هیجی

هنوز کلی فرصت پیش رو داری دخترولی دیگه بی گدار به آب نزن

چرا بلاک نکرد حرومی؟ گفتم دوطرفه بلاک‌کنیم میگعت نه من بلاک‌نمیکنم ... 

من امسال ازدواج میکنم دیگه قطعا چون فرصت سنی ندارم

سلام عزیزم دو دلیل داره ۱) پسره واقعا دوستون داره و داخل شرایط اظطراری هستش۲) سره کاری بوده

دوستان بنظرتون مرداد ک با دوستهام‌میخام برم‌مسهد بهش خبر بد مثلا الکی بیاد ببینیم همو؟ کار درستیه؟ یکبار دیدار