2777
2789
عنوان

میخام خودم وووو جرررر بدم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 87 پست
دوستان بنظرتون مرداد ک با دوستهام‌میخام برم‌مسهد بهش خبر بد مثلا الکی بیاد ببینیم همو؟ کار درستیه؟ ی ...

به نظرم این کارو نکن ولی اگه واقعا دوسش داری احساس واقعی خودت رو بهش بگو تا دیر تر نشده بعد اگه اونم نظرش با تو یکی نبود برای همیشه فراموشش کن چون اگه بخوای منتظر اون و نظراتش باشی عمرت میره و چیزی جز پشیمونی نخواهد داشت 

ولی یادت نره اصلا رو دیدینش ریسک نکن

ن بابا بخاطر ظاهرش فک‌نکنم باشه .این خیلی تو این تصویری اینا میلاسید ...ب من میگفت با هیچ دختری نبود ...

احتمالا با کسی آشنا شده 🙄 خاک تو سره مردای اینجوری که با احساسات و عمر زنا بازی میکنن بخاطر هوس هاشون لعنت بهشون 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این روزها خیلی سخت برام میگذره خیلی....طرف برا خودش راحت الان داره زندگی شو میکنه.... باورت میشه انق ...

الان راحته ولی روزای سخت اونم میرسه هردل شکستنی تاوان داره 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

من خیلی همیشه بد باهاش حرف زدم و‌گفتم نمیخامت .اون هیجوقت بد نبود .من همیشه اخر چت هانونو با دعوا پا ...

خب عصبانیتت به جا بوده درمقابل پسری که بعد از پنج سال حتی یه بار نیومده واسه دیدنت

بازم حرفمو تکرار میکنم،اگه میخواستت پنج سال این رابطه بی هدف تموم نمیشد

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اول یه بار دیگه سره صحبتو باهاش باز کن و احساستو بهش بگو تا بعد چون اگه بخوای رو دیدینش ریسک کنی تضم ...

نمیشه دیگه باهاش حرف بزنم مجازی میدونی چرا چون اولا مخفی کرد اکانت ایناشو ازم دوما گفت دیگه بهم‌پیام نده

اگه مشهد رفتم‌فقط یه بار بخام ببینمش مثل یه فرد غریبه یه جای عمومی کافه ای جیزی ... بادوستم دوتایی . بعدشم‌خدافز . بهش گفتم‌وقتی قصدت ازدواج نیست جرا ببینمت گفت حداقل همو میبینیم . لاشی بی خانوادا . فقط میخام ببینمش ک بدونه کی و ازدست داده 

حداقل واقعی ظاهرمو ببینه و بسوزه . هدفم فقط  اینه .