2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری 😠😡

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما داري ادب شعور اينقدر واضح بيان ميكني همه چيز رو؟سايت بارداري هستولي نگفتن هرچي به ذهنتون مياد بگ ...

وا واسه اقدام و بارداری نی نی یار تذکر داده؟ فقط راجع ب خواهر شوهر و عروس و غیبت و شوهر و بدبختی مجازیم تاپیک بزنیم؟ خب نمیدونم دارم میپرسم. نگران تین باشم ک مردای مریض بیان یا نیان ناراحت شن یا خوشحال خیلی بد تر اینا تو این سایت بحث میشه بارها دیدم حالا تاپیک من فقط ایراد داره و زشته؟

ما با كسي از اقدام حرف نميزنيم ك اين چيزا بهمون بگن..البته شما از سطح ادبيات مشخصهرخت خوابت همه جا پ ...

شما کجای کلامش محتوای رخت خوابش رو دیدی عزیزم؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وا واسه اقدام و بارداری نی نی یار تذکر داده؟ فقط راجع ب خواهر شوهر و عروس و غیبت و شوهر و بدبختی مجا ...

جرا به صحراي كربلا ميزني ؟بهت گفتن بهترين دفاع حمله است

ولي معنيشو بد فهيمدي.

كسب نميگه تاپيك در مورد اقدام نزن

ميگن از وازه هاي درست استفاده كنيد

ك با سرچ مريضا نيان اينجا.

اونم براي خودمون هست ك اينجا جوش خراب نشه..

ديگه مقاومت و بحث الكي واقعا داري ميكني:

💕

جرا به صحراي كربلا ميزني ؟بهت گفتن بهترين دفاع حمله استولي معنيشو بد فهيمدي.كسب نميگه تاپيك در مورد ...

اره قبول دارم تو متن اولم بد گفتم چون عصبی بودم از حرفایی ک بهم زدن خییییلی عصبی بودم ولی شما هم بد حرف زدی ک میگی رخت خوابت همه جا پهنه خیلی زشت بود حرفت همین حرفتو میزدی ن این که اونطوری بگی خیلی زشته

اره قبول دارم تو متن اولم بد گفتم چون عصبی بودم از حرفایی ک بهم زدن خییییلی عصبی بودم ولی شما هم بد ...

خب چرا أصلا اجازه ميدي ازين حرفا بهت بزنن؟ اين حرفت خيلي خصوصي هست

فردا بچه قراره همين جمع بزرگ بشه

💕

😄 خب فقط اون اب از طرف مرد باشه کافیه؟ خانوما این وسط تماشاچی ان؟

در رابطه با جنسیت ، حداکثر تاثیری که زن میتونه داشته باشه اسیدی یا قلیایی بودن محیط واژن و رحمشه. و البته زمان تخمک گذاری 

چون درصورت اسیدیته بودن (معمولا عفونت باعثش میشه) اسپرم های y یا همون پسر از بین برن

زمان تخمک گذاری هم به این صورت که چون اسپرم y عمر کمتری نسبت به اسپرم x داره، اگه تخمک گذاری روزهای بعد از حضور اسپرم ها در رحم اتفاق بیوفته، طبیعتا تا اون زمان اسپرم های پسر مردن و دختر ها به تخمک میرسن

بازم خود جنسیت تماما با مرد هست

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دروغه همش بستگی به خواست خدا داره

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️