2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری 😠😡

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 84 پست
اجازه نده وارد حریمت بشن که بعدها......!!!!

هی وقتی میشینن این چیزارومیگن و میخندن شوهرمم چیزی نمیگه و میخنده و خودشونو زدن ب در پررویی و بی حیایی و نفهمی من چیکار میتونم بکنم جز سکوت؟ چیزی بگم شوهرمم پشت اوناس پس نمیتونم کاری کنم ولی واقعا نمیخوام واس همچین خانواده ای بچه بیارم و نسلشون رو نگه دارم

اخه مادرش همش از این حرفا میزنه عصبیم میکنه میگه پسرم اینو بخور اونو نخور بچه ات پسر شه اه

برو خداروشکر کن مادرش اینو فهمیده که نطفه دختر و پسر از مرده

و امیدوارم در اینده حرفی نیشی کنایه ای چیزی نشنوی ازش به خاطر جنسیت

همیشه میگم خدایاااا یعنی زنای ایرانی چقدر مظلومن به خاطر این جنسیت بچه.کل دنیا و قرآن و علم و دانشمندا و ...میگن نطفه و تعیین جنسیت با مرد هست و ربطی به زن نداره اما زنان مظلوم همیشه مورد بی مهری قرار گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چ ربطی به اون داره یعنی اگه فقط اون گرمی بخوره پسر میشه اگه نخوره دختر میشه؟ جنسیت رو هم اون تعی ...

آره تعیین کننده جنسیت مرده چون اون X  و y داره 

زن تخمک ثابتی داره و تعیین کننده نیست 

آره تعیین کننده جنسیت مرده چون اون X و y داره زن تخمک ثابتی داره و تعیین کننده نیست

ببین یکی از فامیلام همیشه دو تا دختر آورد بعدا دکترا گفتن شوهرت دختر زا هست و نطفه اش ضعیفه 

بعد این خانوم طلاق گرفت با کسی دیگه ازدواج کرد الان از اون شوهر دوم 

دو تا پسر داره 

پس مرد تعیین کنندس

برو خداروشکر کن مادرش اینو فهمیده که نطفه دختر و پسر از مردهو امیدوارم در اینده حرفی نیشی کنایه ای چ ...

ولی تهش خودشو میزنه ب نفهمی الان جاریم ۳ تا پسر داره باز به اون میگه عروسم پسرزاس😑

خله دیوونه اس اون فقط میخواد حرص دربیاره کجای کاری

الهی بگردم عزیزم اره بعضی آدما هرچی از دهنشون درمیاد میگن و بدتر استرس میدن جای مراعات کردن

میگن مردای معتاد نطفشون ضعیفه پسر دار نمیشن

یکی از آشناها از سیگار و قلیون و مشروب گرفته تا کراک و حشیش و شیشه همهههههه چی میکشه ۳ تا پسر داره😐

طرف یه سیگارم لب نمیزنه دختر داره

میگن زن باید آجیل و گرمیجات بخوره بچش پسر شه طرفو میشناسم صبح تا شب نون پنیر و سبزی و اینجور چیزا میخوره ۲ تا هم پسر داره

میگن زن بیخیال پسر میاره طرفو میشناسم کلاااا انقد بیخیال پرته اصلا از مرحله ولی ۳ تا هم دختر داره

یکیو میشناسم انقد سختگیره همه چیو میگیره ول نمیکنه بیخیال نیس اصلااااا همه چیو تا تهشو درنیاره ول کن نیس ولی ۲ تا هم پسر داره😊

طرف لاغره مثل پوست و استخون ۳ ساله بچه دار نمیشه اون وقت یکی چاقه و تنبلی تخمدانم داره شدیدددد استرسم خییییلی ولی ماه اول باردار میشه

میگن هر شب رابطه داشته باشین باردار نمیشین اگرم بشین دختر میشه ولی خواهر شوهر من هر شب رابطه داشت و بچشم پسره

اینارو گفتم که بدونی اصلاااا اصلاااااا جنسیت به شرایط محیطی و اینا ربطی نداره فقط خواست خداست که تعیین کنندست

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

میگن مردای معتاد نطفشون ضعیفه پسر دار نمیشنیکی از آشناها از سیگار و قلیون و مشروب گرفته تا کراک و حش ...

وای مرسی واقعا فقط از این حرفای تو تو تاپیک من امشب آرامش گرفتم و عصبانیتم خوابید ممنونم ازت

کاش مث تو آدما بیشتر صحبت کنن ن اینکه فقط استرس بدن و فقط ی چیزی بندازن وسط. ممنونم ازت 😘❤️

دقیقا این مادرشوهرم همش ب شوهرم میگه من دوست دارم بچه تون پسر بشه به پسرش میگه گرمی بخور پسر شه اینک ...

خب دیگه این افکار پوسیده ی قدیمی هاست. کاری نمیشه کرد

شما بیخیال باش حرص نخور، مهم شوهرته که اینجوری فکر نکنه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤