2777
2789

سال آخر انسانیم تازه از صفر جدی شروع کردم 

یعنی میگم اگه ثابت ساعت مطالعم نرسیدم حتی ۱ دیقه دیگه هیچی کمال گرایی

بعد برا کارای خونه مثلا میگم اگه ۳ بار در یخچالو باز بسته نکنی این اتفاق برات میفته و ....

دیونه شدم

باید بری مشاوره

و اینکه اصلا بهش محل نداری مثلا اگه این حرفو به خودت زدی، برعکسش عمل کن و بار دوم و سوم دیگه در یخچال رو بازو بسته نکن

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

هدفت چیه چه رشته ای؟

چرا باید در یخچال رو سه بار باز و بسته کنی‌.😐

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری مشاورهو اینکه اصلا بهش محل نداری مثلا اگه این حرفو به خودت زدی، برعکسش عمل کن و بار دوم و س ...

بعد ته دلم میگه الان اون اتفاقه برات میفته نمیدونم چی.....

مجبورم میکنه که انجامش بدم

بعد ته دلم میگه الان اون اتفاقه برات میفته نمیدونم چی.....مجبورم میکنه که انجامش بدم

باید محل ندی و گرنه خیلی اذیت میشی میدونم چی میگی ولی باید بخوای تا درست بشه و مشاوره بری روانشناس می‌تونه کمکت کنه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
رشته حقوقچه میدونم😐یا میگم سه بار باید بری اتاق و برگردی یا دمپایی ها رو قشنگگگگ جفت بزاری

رشته تاپیه ولی رقابت کنکور انسانی درحد تجربی نیست‌‌. کم تر به خودت فشار بیاری هم می‌تونی‌ قبول شی‌.

حتما از یه مشاور کمک بگیر‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

رشته تاپیه ولی رقابت کنکور انسانی درحد تجربی نیست‌‌. کم تر به خودت فشار بیاری هم می‌تونی‌ قبول شی‌.ح ...

آره رشته تاپیه و رتبت باید خوب بیاد

والا تزه شروع کردم از صفر 

نگو وااای والا سخته

جوک گفتی

خب استارتر گفته وسواس گرفتم می‌گم‌ سعی کن آرامش داشته باشی‌.

ندیدم گفتی تازه‌ از صفر شروع کردی‌.

فوقش ی سال پشت کنکور می‌مونی‌.

روانت مهم تره‌.

آره رشته تاپیه و رتبت باید خوب بیادوالا تزه شروع کردم از صفر نگو وااای والا سخته

ندیدم گفتی تازه‌ از صفر شروع کردی‌.

فوقش ی سال پشت کنکور می‌مونی‌.

روانت مهم تره‌.

ندیدم گفتی تازه‌ از صفر شروع کردی‌.فوقش ی سال پشت کنکور می‌مونی‌.روانت مهم تره‌.

من به هیچ عنوان پشت نمیمونم

ظهر ها که دیگه خواب تعطیل 

فقط ۱۱ تا ۶

بعدشم مدرسه درس

روزای تعطیل هم همش درس

با استراحت های کوتاه

اگه هم نشد دولتی میرم ی دانشگاه دیگه