2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری 😠😡

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 84 پست
عجبااااخب راست میگننطفه و اسپرم از اونهبنابراین‌باید این اسپرم با کیفیت باشه یا نه؟؟؟سرچ کن ببین چی ...

اخه مادرش همش از این حرفا میزنه عصبیم میکنه میگه پسرم اینو بخور اونو نخور بچه ات پسر شه اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ب سردی نیستب پتاسیم دار بودن هیبعد گفتم بالا تغذیه۳۰درصده

پتاسیم هم اصلا مصرف نداریم 

همون سی درصد هم به نظرم کمتره 

چیزای که تو پست ها گفته شده برای ما اکثرا برعکس بوده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

استایل رابطه باید ب حالت معذرت میخام داگی باشه

بعد زن زودتر از مرد باید ارضا بشه

بلافاصله ک اقدام کردم زن باید کمرش رو با دوستاش بگیره و پاهاش رو بلند کنه تا۱ دقیقه بعد دراز بکشه تا یکساعت سر جاش..

روز تخمک گذاری انجام بده و تا یک هفته یه شب در میون با قرص فولیک اسید

بله عزیزممممممتعیین جنسیت با مرده یکم مطالعه داشته باشمرد xy داره زن فقط xx دارهینی زن هیچ نقشی تو ت ...

خب من نمیدونم اما خانواده اش ی طوری حرف میزنن ک حرصم میگیره خب چون دوس نداشتم مطالعه ای هم نداشتم راجع بهش

میشه شما ک تحقیق کردی توضیح بدی؟

کیفیت اسپرم روی انجام شدن یا نشدن لقاح تاثیر داره

و کیفیت غذا روی کیفیت اسپرم تاثیر مستقیم میذاره

حتی بعد از لقاح هم اگه کیفیت اسپرم کم باشه نطفه ضعیف شکل میگیره و احتمال سقط داره

در رابطه با جنسیت هم بله، درکنار عوامل دیگه، نوع و خواص مواد غذایی هم روی سلامت اسپرم با کروموزوم x یا y میتونه تاثیر گذار باشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ادب و شعور هم خوب چیزیه این سایت هم برای همین اطلاعاته الان ادبیات تو درسته؟ من که فکر نمیکنم

شما داري ادب شعور اينقدر واضح بيان ميكني همه چيز رو؟

سايت بارداري هست

ولي نگفتن هرچي به ذهنتون مياد بگيد.

كلي مرداي مريض رو با همين ادبيات پاشون وا ميشه اينجا

و تاپيكا امن نيمشه

صدبار ني ني يار تذكر داده

💕

چطوره کلا تنهایی اقدام‌کنی اگر هیچکاره ان؟؟

ببین از این حرص میخورم ک اخه مادرش به شوهرم میگه اینو بخور پسرم بچه ات پسر شه اینکارو کن اونکارو کن و من انگار فقط نقش تماشاچی رو دارم این وسط

کل دی ان ای و تمامی ساختار مورد نظری که برای وجود اومدن بچه نیاز داره تو همون ابهدر واقع اون اب یادگ ...

😄 خب فقط اون اب از طرف مرد باشه کافیه؟ خانوما این وسط تماشاچی ان؟

خیلی خندیدم از کامنتا😂😂😂😂 همچین میگی فقط یه آبه، مگه آب لوله ست😂عزیزم‌ شما فکر کنم کسی حرفی چیز ...

دقیقا این مادرشوهرم همش ب شوهرم میگه من دوست دارم بچه تون پسر بشه به پسرش میگه گرمی بخور پسر شه اینکارو کن فلان کن عروسم این وسط تماشاچی و هیچکاره اس انگار. خب حرص میخورم دیگه