2777
2789

من ۶۰ ملیون پول دارم که گذاشتم حسابم سودش رو میگیرم چون دوتا بچه از ازدواج قبلم دارم و الان شاغل نیستم درامد ندارم سودشو برای بچه ها چیزی لازم بشه میگیرم که مجبور نشم هر روز از شوهرم پول بگیرم .بعد همش میگه اگر پول داشتم دام میخریدم تو حیاط مامانم میزاشتم بزرگ بشن بعد بفروشم سود کنم روش انگار نا محسوس به من میگه که تعارف کنم پولمو بهش بدم شما باشین پول میدین به شوهرتون چون میترسم پس نده یا خانواده اش بعد این که پولو بدم الکی به یک بهانه با من بد بشن و نخوان پس بدن 

نده

اون پول حق بچه‌هاته

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا هم هیچوقت قدرشناس نیستن

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
تو روستا زندگی می کنین؟ عملیه دام داشتن؟ به یاد شوهر خودم افتادم که چقدر پول ها رو با این آرزوهای عج ...

ما نه پدر مادرش خونه شون یه جای خارج شهره که حیاط بزرگ دارن و هر سال چند تا میخرن بزرگ میکنن میفروشن یا زبح میکنن