2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری 😠😡

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 84 پست
شما با بقيه ، دوستان خانوادهاز اب مرد صحبت ميكنيد ؟

ببین واقعا حرفت زشته . بچه ک نیستیم اقدام و بارداری با چی اتفاق میافته خودتو نزن ب اون راه خودتم میخوای بگی خیلی مودبی؟ داری حرف از رابطه و س ک س و همین آب حرف میزنی ک میگی رخت خوابت همه جا پهنه واقعا زشته .تیکه ننداز دنبال چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با بقيه ، دوستان خانوادهاز اب مرد صحبت ميكنيد ؟

با خانواده درموردش صحبت نمیکنم 

ولی اگه روزی بخوام دربارش حرف بزنم خجالتی توش نمیبینم. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خب چرا أصلا اجازه ميدي ازين حرفا بهت بزنن؟ اين حرفت خيلي خصوصي هستفردا بچه قراره همين جمع بزرگ بشه

اره اونا ب خودشون اجازه میدن مث شمایی ک میای میگی رخت خوابت همه جا پهنه دقیقا اونا هم همین حرفا رو میزنن زشته واقعا

خود آدم باید بفهمه کجا چ حرفی بزنه و دخالت نکنه تو این چیزای خصوصی

سخت نگیر اگه دختر شد بگو جنسیت با پسرت بود ب من ربطی نداره پسرت عرضه نداشت!!!

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

ببین واقعا حرفت زشته . بچه ک نیستیم اقدام و بارداری با چی اتفاق میافته خودتو نزن ب اون راه خودتم میخ ...

شما فكر كنم بچه سال هستي

يا خيلي تحت فشاري متوجه حرفات نيستي..

يكبار ميگي اره بد گفتم

الان ميگي خوب گفتم..

من حرف شمارو تكرار كردم ك بدوني حرفت زشته..

سايت عمومي هست

نياز نيست واضحا اسم بياري..

الان خودتم داري ميگي زشته😬🤣

اصطلاح رخت خوابت پهنه

سالها توي سايت استفاده ميشه

براي كساني مثل شما ك ادب رو رعايت نميكنند..و

ديگه خب به زور نميشه

چيزيى به كسي ياد داد

وقتي راجب اقدامت با بقيه حرف ميرني

ك اونام نظر بدن

من چيو بايد بهت تذكر بدم؟🙂ديگه هركسي يك سطحي داره.

شب خوش

💕

وای از حرفت خیلی خوشم اومد😘

والا اینجا به من گفتن استرس نداشته باش استرس سمه با استرس باردار نمیشی.... ولی من تو اوج استرس و حال روحی بد باردار شدم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

سخت نگیر اگه دختر شد بگو جنسیت با پسرت بود ب من ربطی نداره پسرت عرضه نداشت!!!

از پس زبون اینا کسی برنمیاد فقط‌ باید از نزدیک ببینیشون. بعد میگن تو عرضه نداشتی چیز خوب بدی پسرمون بخوره وای باید ببینیشون

با خانواده درموردش صحبت نمیکنم ولی اگه روزی بخوام دربارش حرف بزنم خجالتی توش نمیبینم.

من حرفي از خجالت نزدم.🤨

پس خب ميشه همون پهن كردن رختخواب ديگه

يعني صحبه از مسائل خصوصي بدون پرده در عموم.

💕

از پس زبون اینا کسی برنمیاد فقط‌ باید از نزدیک ببینیشون. بعد میگن تو عرضه نداشتی چیز خوب بدی پسرمون ...

اجازه نده وارد حریمت بشن که بعدها......!!!!

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

شما فكر كنم بچه سال هستييا خيلي تحت فشاري متوجه حرفات نيستي..يكبار ميگي اره بد گفتمالان ميگي خوب گفت ...

ببین تو خودت واضح داری همه چیزو بیان میکنی

آدم بچه سال باشه اما بی ادب نباشه

اومدی دنبال دعوایی حالا میگی شب خوش؟ چیو میخوای ثابت کنی برو بگیر بخواب بابا دیر وقته این ساعت شما نباید تو سایت باشی

اومدم بگم منم اشتباه کردم ولی واقعا بعضیا مثل تو لایقش نیستن

والا اینجا به من گفتن استرس نداشته باش استرس سمه با استرس باردار نمیشی.... ولی من تو اوج استرس و حال ...

الهی بگردم عزیزم اره بعضی آدما هرچی از دهنشون درمیاد میگن و بدتر استرس میدن جای مراعات کردن