2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭رابطه زناشویی شما هم اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5735 بازدید | 124 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو تشریفتو ببر خودتو درمان کن

حالا اگه زن بدبخت این مشکل و داشته باشه و چند ماه نتونه ساپورت کنه طرف و ناصرالدین شاه میشن حرمسرا راه میندازن

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

همسر منم سرده ولی ن دیگه در این حد یا خدامن با ترفند همسرمو میکشونم وسط بازی😆ولی همسر تو رو خدایی ه ...

ترفند چی وقتی بگه حوصله ندارم و فلان ادم حسه کوچیک شدن بهش دست میده مرد باید التماس کنه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

از اول اینجوری بوده؟ بچه ندارین؟ چندساله عروسی کردین؟ میرفت دکتر خوب بشه

نه اولا خوب بود دو سال چرا بچه داریم دکتر نمیره میگه مشکلم بی پولی هست پولدار بشم اوکی میشم ولی من داغون میشم تا اون زمان به خدا قسم آبجی فکر بد دربارم نکنی هرمونام بهم ریخته واقعا خاک تو سرم 

از اول اینجوری بوده؟ بچه ندارین؟ چندساله عروسی کردین؟ میرفت دکتر خوب بشه

اوایل ک خوب بود روزی چند بار هم پیش اومده بود  رابطه داشتیم

بچه نمیخایم خودش ۴۰ سالشه . الانم ب خاطر شغلش و بیماریش اینطور شده . گاهی خوبه ها 

اما اکثرا این مشکلو داره

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ترفند چی وقتی بگه حوصله ندارم و فلان ادم حسه کوچیک شدن بهش دست میده مرد باید التماس کنه

هعی خواهر اینقدر کثافته کاری انجام میدم که شهوتی بشه میگه مثل جند ها رفتار نکن کلا بیماره

من متاهل نیستم ولی نامزدم خیلی وقتی ها کرم میریزم اما کاری نمیتونم بکنم احساس میکنم خیلی این رفتارم ادامه پیدا کنه دیگه براش عادی میشه اما دست خودمم نیست 

خواستم بگم ک نیاز نیست خیلی رک بری بهش موضوع و بگی شاید یکم کرم ریختن بتونه کاری بکنه تا آرایش کردن و ... 

صرفا نظر شخصی بود 

(:A__•~•__M:)