2777
2789
عنوان

شوهرتون منو زد زنگ زدم پدر شوهرم با اونم دعوا گرفت ابرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 22738 بازدید | 203 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بخاطر بی توجهی بهت دعوا کردی حالا رفتی خونه پدرت توجه میخای عزیزم با داد و بیداد چیزی درست نمیشه فعلا اروم باش 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
پدرم عصبانی شد صبح بهش زنگ زد ۱۰ ثانیه نگذشت پدرم همینکه گفت غلط کردی دخترمو زدی گوشی پدرم کلا رو ای ...

چقدر دعوا رو بزرگ کردی

منکه نمیدونم بی توجهی چقدره حتما روز خوب و بد داشتید نمیشه کلا شما رو با مبل تو خونه یکی بدونه

اخلاق شوهرتون رو میدونستید کش نمیدادید باعث شد بین همسر و پدرتونم دلخوری پیش بیاد 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وقتی اون جوری منو زد گفتم باید بترسونمش ولی شوهر من اصلا نمیترسه

چقدرم ترسید

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

غلط تایپی داری تو عنوانت

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

عحب کاری مردی ی تنه گند زدی 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂