2777
2789

فرهنگیان نرفت یا قبول نشد بدبخت شده و آینده‌اش تباهه

از اوت بدتر من و باش که دارم این و این‌جا می‌گم جایی که همه عاشق فرهنگیانن 

دانشجو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا همین نظرو در مورد پزشکی داشتن

دقیقا

و تجربی

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  ب‍‌ال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم._ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」

خب اشتباهه 

فرهنگيان که برای معلمیه

همه باید معلم بشن 

یعنی مملکت دکتر و مهندس نمی خواد فقط معلم می خواد

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بابای منم زیاد میگف

ولی برام کوچک ترین اهمیتی نداشت

والا حقوق ماهی 10،15 تومن در حد بخور و نمیره

داشتن و نداشتن این پول هیچ فرقی تو زندگی آدم ایجاد نمیکنه

برو دنبال یه شغلی که پول خوب دربیاری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من خودم فرهنگیان هستم . 

و میگم که تقریبا تعداد بابا هایی که فکر میکنن فرهنگیان عالیه و ... زیاده متاسفانه . 

بالای من به داداشم اصرار می‌کرد که برو فرهنگیان درصورتی که داداشم متنفره دیگه تصور کن بابام به داداشم می‌گفت . داداشم میگه برای مرد حقوق این چنینی بدرد نمیخوره ... 

فرهنگیان بسته به شخص و موقعیتش فرق می‌کنه که خوبه یا بده . 

اما ی چیزی بهت میگم بعدا خودت می‌رسی بهش ؛ 

تو هر رشته ای هر شغلی که هستی بهترین باش ( فرق نمیکنه چه رشته ای باشه ) اینجوریه که پیشرفت می‌کنی . 

فرهنگیان به نظرم رشته متوسطی محسوب میشه پس چیزی نیست که باباها اینحوری میکنن

مادر منه... 

من دانشجوعم الان ولی اونقدری داره دم گوش من حرف میزنه راجب فرهنگیان و اینکه رشته ای مثل روانشناسی که اومدم توش آینده نداره و به درد نخوره ولی فرهنگیان محیط کاریش زنونست ،حقوق ثابت حتی تابستونا داره ،بیمه و ضمانت شغلی داره ،تفریح و اوقات فراغتش بالاست ،میتونی در کنارش چیز دیگه ای بخونی و هیچی برای یه دختر بهتر از فرهنگیان نیست و فلان که مغزم خورده شده 

کم کم دارم از رشتم زده میشم و به فکر کنکور دوباره افتادم 

جالب اینه هرچیم باهاش حرف بزنی و صحبت کنی و بگی مادر من گذشت اون قرنی که شغل دولتی به درد بخور بود حالیش نمیشه 

من خسته میشم از بحث اون نمیشه 

مغزمو شست و شو میده گاهی وقتا عصبی میشم مثل خوره میفته به جونم 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

مادر منه... من دانشجوعم الان ولی اونقدری داره دم گوش من حرف میزنه راجب فرهنگیان و اینکه رشته ای مثل ...

همین رشتتو ادامه بده . 

من هم کلاسی دانشگام ( فرهنگیان )  مشاوره میخونه 

خیلی اذیت میشه میگه سطح استادا پایینه و .. 

اما رشته تو خیلییی خوبه بعداً خودت میتونی مطب بزنی کار کنی رشته روانشناسی خیلییی خوبه بعدا به بقیه هم میتونی کمک کنی قشنگم . 

( البته بعداً تو رشته مشاوره هم میشه در کنارش مطب روانشناسی بزنه وقتی بعدش می‌ره ارشد  ) 

فرهنگیان بدون علاقه خودکشی محسوب میشه به نظرم .( من علاقه دارم اما استادا .... مسئولاش .... و . ) 

همین رشتتو ادامه بده . من هم کلاسی دانشگام ( فرهنگیان ) مشاوره میخونه خیلی اذیت میشه میگه سطح استاد ...

مرسییی عزیزدلم بابت راهنماییت 🥹❤️

آره واقعا اصلا حوصله سروکله زدن با بچه ها رو ندارم. بیشتر اهل ارتباطات عمیق اما فردیم مثل صحبت با مراجعینم ایشالا در آینده 

واقعا کشش برخورد با کلی بچه با روحیه های مختلف ندارم 

مرسی واقعا که کمکم کردی، میتونم بپرسم فضای دانشگاه فرهنگیان و خوابگاهاش تو دوران دانشجویی چطوریه؟ یعنی سختگیری پوشش و ارتباطات هست؟ باید مذهبی باشی درسته؟ 

آخه من به اندازه کافی تو خونواده مذهبی برخلاف عقایدم برای احترام بهشون رفتار کردم ولی الان که فکر میکنم واقعا کشش ندارم از سمت دانشگاه هم 4 سال تحت مراقبت و محدویت باشم 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

مرسییی عزیزدلم بابت راهنماییت 🥹❤️آره واقعا اصلا حوصله سروکله زدن با بچه ها رو ندارم. بیشتر اهل ارتب ...

کاری نکردم عزیزدلم 🌸☺️دقیقا ، مهم نیست چه رشته ای چه دانشگاهی مهم اینه بهترین باشی توش . 

جایی باید باشی که علاقه داری فقط 👌🏻اونجوری اصلا نمیتونیییی . 

من ترددی ام خوابکاهی نیستم عزیزم .

بچه ها باهم صمیمی ان و رابطه خوبی داریم ، جالبه خوشم میاد ، به عقاید هم احترام می‌گذاریم ولی مثل هر جای دیگه خوب و بد وجود داره .

مذهبی منظورتون با عقاید هست ؟ 

بله یا حداقل باید توی ظاهر نشون بدید ( اما مثلا یکی از اقواممون که  حجاب نداره آنچنان و از لحاظ مذهبی ، روش نمیخوره داشته باشه ( قضاوت نمیکنم شایدم معتقد باشه ) توی دانشگاه ما سال بالایی هست ، حجاب زیادی هم داره  ) 

نگاه مثلا من مانتو شلوار اداری دارم . مانتوم تا ی کف دست بالای زانومه و مانتو شلوارم قبلا چسبیده بود الان لاغر شدم گشاد 

شده برام 

سال بالایی ها خیلی از موهای جلوشون مشخص کامل ( مثل شال پوشیدن  )و آرایش میکنن ( همه چی ) 

بازم بستگی به شهر هم هم داره . 

کاری نکردم عزیزدلم 🌸☺️دقیقا ، مهم نیست چه رشته ای چه دانشگاهی مهم اینه بهترین باشی توش . جایی باید ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون ❤️

انشالله همیشه موفق و مؤید باشید 🌹