2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم بابت سیاوش

453 بازدید | 35 پست

اینکه اینجور شرکت های مختلفی که باهاش کار میکردن دارن بابت خشونتش علیه زن باهاش لغو همکاری میکنن. عمیقاااا خوشحالم مردتیکه ی سایکو بی شخصیت حقشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دست ترانه رو همه رو کردن امروز دوباره همه اومدن پشت سیا

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

سناریو بودفککنم

هرچی باشه باز هم به تصویر کشیدن این حرکت درست نیست. باید تاوان پس بده

زن ایرانی کم تلاش کرده برای ازادیش که حالا بیان توی برنامه ای با 4 میلیون ویو اینو نشون بدن

وا😑نه ترانه خوبه، خودش میگفت یادم‌ نیست منو زده باشه الان صدتا استوری میذاره، بعدشم دستش خورد به پا ...

ترانه واقعاااا گناه داره. قشنگ مشخصه اصلا تو این باغ نیست

اون صالحیم از ترس هیتی که داره برنامه میگیره اینجور گفته

هرچی باشه باز هم به تصویر کشیدن این حرکت درست نیست. باید تاوان پس بدهزن ایرانی کم تلاش کرده برای ازا ...

زن ایرانی 

نه ترانه که تو خود همون برنامه نتونست جلو خودشو بگیره یدور باهمه لب گرفته😑

واقعا طرفداری داره این چندش