2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم بابت سیاوش

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 35 پست
هرچی باشه باز هم به تصویر کشیدن این حرکت درست نیست. باید تاوان پس بدهزن ایرانی کم تلاش کرده برای ازا ...

اینکه نمیدونم سر چی بوده ولی در کل سیلی زدن رو اره نفی میکنم چه مرد به زن چه برعکسش رو

اما بنظرم اگر اندازه سر سوزنی برای خودش ارزش قائل باشه این برنامه رو نگاه نمیکنه چه بسا توی همچین برنامه ای بخواد شرکت کنه

چه ویدئو های مفیدی هستن که میتونین ببینند

حیف بخدا به عنوان یه هموطن گفتم و دوستانه🩵🤍

سیاوش کی هسن میشه بگی من اینستاشو بیینم چیکا. کرده نفهمیدم من کی هست این

برنامه ی عشق ابدی، توی تیزر قسمت جدید سر ترانه داد و بیداد میکنه و ی جام میزنه توی صورتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ایرانی نه ترانه که تو خود همون برنامه نتونست جلو خودشو بگیره یدور باهمه لب گرفته😑واقعا طرفداری د ...

درسته شخصیت خوبی نداره ولی کتکم راه خوبی نیست مگه باغ وحشه  بقیه هم خیلی تو زندگیش دخالت کردن در حالیکه نیاز نبود واقعا 

تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤ 

ترانه واقعاااا گناه داره. قشنگ مشخصه اصلا تو این باغ نیستاون صالحیم از ترس هیتی که داره برنامه میگیر ...

من بعنوان بیننده چندشم میشه ازش 

اگه ادم درستی بود همینجوری الکی همه باهاش چپ‌نمیشدن

اگه سیاوشم‌اونو زده بود ۱۰۰ درصد از برنامه حذف میشد یا اخطار میزدن

من از ترانه خوشم نمیاد ولی اره حرکت سیاوش خیلییییییی بد بود 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

درسته شخصیت خوبی نداره ولی کتکم راه خوبی نیست مگه باغ وحشه بقیه هم خیلی تو زندگیش دخالت کردن در حال ...

کتکش نزده بابا دستش خورد به پالتوش تو اسلوموشن من دیدم

خودش بزرگش کرد که سیاوش بدبختو اینجوری از کار بندازه 

از بقیم طرفداری نمیکنم ولی ترانه واقعا ذات خوبی نداره 

من دلم‌میسوخت براش ولی تو این دو قسمت بدجوری بهم زد

زن ایرانی نه ترانه که تو خود همون برنامه نتونست جلو خودشو بگیره یدور باهمه لب گرفته😑واقعا طرفداری د ...

کار با رفتاری که از خودش نشون داد نداره. ایا یک زن هست یا ن؟ هر جاییم خشونتی علیه زنان باشه باید محکوم شه

بعدشم به نظرم از همه نرمال تره، اون از طناز که بعد دو ساعت از سر و کول شاهین بالا رفت و رسما ددی ایشوز داره

اون از سودا که امیر حسین این همه باهاش بد رفتار کرد و هیچی نگفت

اون از ماهرخ و پیکسی که میگن فمینیستن ولی راحت به ترانه توهین میکنن 

واقعا هم اینکه همه علیهش شدن و هر قسمت دارن اشکشو در میارن ناراحتم میکنه. ده دفعه گفته که با من کار نداشته باشید باز اون طناز سلیطه میپره بهش

کتکش نزده بابا دستش خورد به پالتوش تو اسلوموشن من دیدمخودش بزرگش کرد که سیاوش بدبختو اینجوری از کار ...

نمی دونم اخه تو تیزر ی طور دیگ بود منم خوشم نمیاد ازش ولی بقیه هم خیلی خاله زنکن برا ادمیکه ارزشی نداره 

تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤ 

اینکه نمیدونم سر چی بوده ولی در کل سیلی زدن رو اره نفی میکنم چه مرد به زن چه برعکسش رواما بنظرم اگر ...

حقیقتش من بعد از یک روز سخت و ده داوزده ساعت تنش و استرس درس و کار ترجیح میدم  توی تایم استراحتم ی ویدیو ی زرد و بی محتوا ببینم و فقط چیل کنم تا اینکه بشینم ویدیو های فلسفی و عمیق بینم  

کار با رفتاری که از خودش نشون داد نداره. ایا یک زن هست یا ن؟ هر جاییم خشونتی علیه زنان باشه باید محک ...

خب بابا این بهشون گیر میده

مگه میشه الکی تو به یکی بپری هی دخالت کنی 

اون میومده کرم‌میریخته پشت صحنه که خود مجری میگف من دیدم که فحاشی میکرده خیلیم بد

مشکل از ادیتوره که همچیو کامل نذاشته استوریا همرو دنبال کنی متوجه میشی

مگه میشه اون ۱۰ نفره مثلا ادمای بدین اون یکی خوبه؟

فرشتس؟

طناز میگف با دست بهش....نشون میداده 

خب واضحه این بدبختام قاطی میکنن

خیلی دست ترانه رو همه رو کردن امروز دوباره همه اومدن پشت سیا

میدونی اصلا مشکل ترانه نیست؟؟

یعنی اصلا مهم نیست شخص مقابل سیاوش کی بوده مهم اینه اون سیاوش اون کار رو کرده 

وا😑نه ترانه خوبه، خودش میگفت یادم‌ نیست منو زده باشه الان صدتا استوری میذاره، بعدشم دستش خورد به پا ...

مهم نیست ترانه خوبه یا بده محبوبه یا منفور

مهم اینه سیاوش بده حالا اون اسکلا هر چی میخوان بگن