2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم بابت سیاوش

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 35 پست
نمی دونم اخه تو تیزر ی طور دیگ بود منم خوشم نمیاد ازش ولی بقیه هم خیلی خاله زنکن برا ادمیکه ارزشی ند ...

اره وقتی از علی جدا شد من دلم میسوخت براش میگفتم طفلی گناه داره تنهاس فلان

ولی خب بعدش اون روشو نشون داد یه روز نگذشته از پسره وایساد لب گرفتن 

اره وقتی از علی جدا شد من دلم میسوخت براش میگفتم طفلی گناه داره تنهاس فلانولی خب بعدش اون روشو نشون ...

درسته خیلی شخصیت ضعیفی داره 

تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعنوان بیننده چندشم میشه ازش اگه ادم درستی بود همینجوری الکی همه باهاش چپ‌نمیشدناگه سیاوشم‌اونو ز ...

من که حس میکنم همه ی اتیشا زیر سر طنازه  و شاهینه دارن همه رو با ترانه بد میکنه. دقتم کرده باشی هر بار با شاهین نشسته فقط راجب بقیه حرف زدن  ده دفعه بهش گیر داد که چطور بعد ی روز عاشق مهبد شدی در حالی که خودش بعد دو ساعت از سر و کول شاهین اویزون بود 

من که حس میکنم همه ی اتیشا زیر سر طنازه و شاهینه دارن همه رو با ترانه بد میکنه. دقتم کرده باشی هر ب ...

کاری با اون طنازم ندارم ولی ترانه اولش خوب بود بعدش که از علی جدا شدم تتها بود طفلی ولی خب حس میکنم یه ضعف شدیدی داره

خب بابا این بهشون گیر میدهمگه میشه الکی تو به یکی بپری هی دخالت کنی اون میومده کرم‌میریخته پشت صحنه ...

اونا نشستن اونجا دارن تو هم میلولن این ۷-۸-۱۰ نفر رفتن تو دارن پشت سر این حرف میزنن

گوه خور لب و کارای بقیه هم هستن

حتی اگر ترانه هم کرم ریخته باشه پشت دوربین اینا که جلو دوربین کرم ریختن

بعدش هم ترانه نوع حرف زدنش مشخصه لاتیه اصن بلد نیست بدون فوش یا با ناز حرف بزنه 

بعدش هم اصلا بحث این نیست ترانه خوبه یا بد اصن ترانه بدترین ادم توی استانبول

بحث اینه سیاوش حق نداشت اون کار رو بکنه😐

بنظرم اینکه هنوز قسمت کامل پخش نشده و هنوز همه چی مشخص نیست مردم رفتن پیام دادن و باعث لغو همکاری بعضی شرکت ها باهاش شدند نشونه جوگیری و عجول بودنشونه 

حالا مگه چی میشه ۳ روز صبر کنند مطمئن تر بشند که آیا برخوردی به صورتش بوده یا نبوده