2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235131 بازدید | 1259 پست
خودمم با شوهرم نامزد بودیم داشتیم بهم پیام میدادیم که شوهرمم تو پیام میگفت یه ماچ بده در اون حین باب ...

خدا نکشت دختررررر🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر خندیدم ب حرفت😂😂🙌

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشته ی دانشگاهیم مدیریت بازرگانی هست...اون زمان که دانشجوبودم حدودا۱۳سال پیش،،مثل الان حداقل توشهرکوچیک مااینترنت نبود،براهرکارکوچیکی بایدمیرفتیم کافی نت،،یه روزیه کاری داشتم رفتم انجام بدم،پشت باجه یه اقای خیلی جدی نشسته بود،کارموگفتم بهش،،گفت رشتت چیه؟گفتم پیام بازرگانی..خودم حس میکردم مرده چشاش چهارتاشد ولی نمیدونستم چرا..بعدتوراه یهومثل جرقه ازذهنم گذشت که حین گفتن رشته گل کاشتم...یبارم توهمون کافی نت عقب عقب رفتم که بشینم روصندلی..نگویه بخاری کوچیک کنارصندلی بود..خدانظرکردننشستم روبخاری شرفموبه بادبدم

منو نمیگیرفتم دندانپزشکی دکتره دستاش روی یه صندلی بود همونی که کنار یونیت دندانپزشکی هست خودش روش می ...

خدا خفت نکنه 🤣🤣🤣

منم خدای سوتیم... همین دیشب رفتم یه جعبه شیرینی بخرم شیرینی ها رو وزن کرد گفت پولش انقدر شد فیش و ببرید اون سمت باجه روبرویی پرداخت کنید... منم رفتم همونجا کارت بانکی و فیش و گذاشتم تو جیبم؛ جعبه شیرینی رو گذاشتم جلوی فروشنده گفتم بفرمایید😶 

بنده خدا هنگ کرد بعد از اینکه یه نگاه عاقل اندر سفی بهم انداخت یادم اومد که باید جعبه شیرینی و بردارم بجاش فیش و کارت بانکی و بذارم رو میز🥸🥸

میشه نفر ۱۴ صلوات برام بفرستید دلم شکسته!❤️‍🩹هرکس فرستاد لایک کنه فقط 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

چند وقت پیش رفتیم سوپری محل چندتا وسیله خریدیم، آقاهه کارت کشید ، داد دستم ، دوباره داشتم کارت رو می دادم بکشه، گفت خانم کارت کشیدم ،انقد خجالت کشیدم، البته این جور مواقع من فکرم مشغوله

توی گروه ادبی که همه شاعر و نویسنده‌ن و همه هم اقلا ده سال از من بزرگترن یه استیکر فرستادم ازینا که متن دارن و متحرکن.

بعد چند ساعت رفتم یچیزی رو توی گروه نگاه کنم دیدم متن استیکره اینه: ک... ننتون😂🤣🥲🥰

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

لطفاً امضاااااااممم 🥹 ♥️ 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.