2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست
یه بار تب داشتم رفتم دکتردکتره ازین دماسنج تفنگیا دراورد بهم گفت بیا جلو چشامو بستم دهنمو باز کردمفک ...

فکر کردی تفنگه میره تو دهنت؟😂😂😂😭:))

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم عابر بانک  کارت کشیدم رسید و برداشتم اومدم خونه یادم‌افتاد پولو بر نداشتم انگار بدهی داشتم به دستگاه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

یه بار خونه ی مادرشوهر بودیم لامپ داخل یخچال شون خراب شده بود من با صدای بلند گفتم عه...برق رفته؟ فکر کن شبه و همه ی لامپ ها هم روشن 😂

دو روز پیش توی سوپرمارکت بودم یه آقایی اومد میخواست بگه بیسکویت ساقه طلایی ، گفت بیسکویت ساق کوتاه 😂

یه بار توی یه مهمونی رودربایستی دار، یه دختر جوان از صاحب خانه آب خواست...یکم طول کشید بیارن براش، با صدای بلند گفت پس این آب من چرا نمیاد؟ 🤕😳😂

خودشم فهمید داشت میمرد از خجالت 😅

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ی بار خیلی درد داشتم مریض بودم رفتم دکتر زبونم نمیچرخید اعراب رو 

گفتم آقای دکتر پُلی کُستیک هم دارم 

آخه بگو ب دکتره چه 

برا دل درد رفتی نکبت

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

ای جانممممممممم 😂😂😂خواهرا عشقن❤️یادخواهرم افتادم زنداداشم بیرون بودزنگ زدب خواهرم گفت بروغذاموببی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیالم راحت شد حداقل خواهرای بقیه هم از اینکارا میکنن این استثنا نیست🥲😂

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یاد اون جکه افتادم که طرف زبونش میگرفته میرفته داروخانه میگفته دیب دارید!؟ متصدی میگه دیب ‌چیه!؟ می ...

😂😂😂😑نمیدونم احتمالا میگفت ازمایشا چیه ان یا ی چی اینجوری من اینقد گیجم نمیدونستم چی میگه.ولی یعنی یک شرایط مسخره بود که نگم 😂😂😂😑

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

چند سال پیش یکی دو روز مونده بود به عید. بابام به مامانم گفت پاشو آماده شو تا بریم یه کم "گَز و گوز" و "شیرینی میرینی" بخریم. ما رو بگید غش کردیم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

واااای پسرمو ختنه کرده بودیم ۶ ماهش بود من فک کردم عفونت کردع جای زخمش زنگ زدم به مامانم ییاد خونه م ...

با اختلاف جالب ترین سوتی 🤣🤣🤣🤣🤣

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه های من کلاس های ماز رو ثبت نام کردم کنکوری ریاضی ۱۴۰۵ ام

بهترین دبیر های ماز کین؟

شیمی پارسال خودم ما هادیان فر داشتم خیلی خوب بود 

حسابان کرمی رو شنیدم

فیزیک رو چیکار کنم؟ پارسال با شجاعی داشتم از اونم راضی بودم ولی نمیدونم؟

هندسه رو با دارابی بر داشتم از واعظین خیلی بهتره 

گسسته رو چیکار کنم ؟؟؟ دارابی یا خطیبی یا خزایی اینم بگم که ریاضیم متوسطه سطحش و میخوام یکی باشه که کامل و مفهومی و کنکوری بگه اما نه در سطح المپیاد و اینا 

تروخدا کمکم کنین یه دنیا ممنونم