2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235138 بازدید | 1259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو چی میگی که برای اولین بار رفتم نونوایی خانومه گفت کارت منم کارت ملی دادم خانومه اینجوری بود😐گفت ...

خدا هیچکس و اینطوری ضایع نکنه  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

زنگ زدم به بنده خدا و گله داشتم بابت تاخیرش و بدقولی 

گفتم اقا پس کی میای پرده منو بزنی من چندروزه منتظرم که بیای بزنی🤣🤣🤣🤣🤣

دومشت دومشت خاک توسرم

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
ساعت قبل تو یه تاپیک بودم داشت درددل میکرد اخرش یچیزی گف یجای اینکه بگه برا نوشته بود لرا منم اولش م ...

عه اون تو بودی یه جوری هم شاکی بودی بیچاره استارتر بیخبر از همه جا😂😂😂😂

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مشکل تمرکز داریم

نه من تمرکزم اوکیه اتفاقا 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تو از من حواست پرت تره هم پول دادی هم کارت؟ ای خدا

نهههه، پول نقد دادم، ولی رو حسابی که همیشه کارت رو میدادم به فروشنده و رمز رو میگفتم.

پول رو دادم به فروشنده و همزمان رمز رو گفتم(ناخودآگاه فک کردم کارت دادم بهش)

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊
من اومدم بگم شیر پاکتی گفتم ک ی ر موشنبایی اصلا نمیدونم چرا دهنم نچرخید جلو بابامم گفتم

حالا اونش هیچی چرا وسطاش پشیمون شدی و گفتی مشمایی؟  

منو همسرم بیرون بودیم 

یهویی گوشی زنگ خورد 

دخترم که خیلی از سوسک مارمولک کلن از همه حشرات می‌ترسه 

زنگ زد گفت سوسک اومده خونمون

با ترس 

بابا میشه یه سوسک کش بخری (البته به سوسک کش گفت سوسک  ک س   خیلی هل شده بود) باباش خجالت کشید گوشی رو قط کرد. 

تا چند روز نگاه هم نمیکردن

من یه سوتی جلو بابام دادم دلم میخاد ذوب بشم وقتی یادم میاد باپدرم رفته بودیم دکتر براقلبش دگه نوبتمون دور بود از هردری حرف زدیم رسیدم به خانواده ی شوهرم وبی تفاوتیشون نسبت به مریضیه بچه هاشون برادرشوهرم ازدواج کرده بود و بچه دارنمیشد دگه پدرم گفت برادرشوهرت مریضه نصف قفسه ی سینه نداره اندازه کف دست گفت تو بچه می این برخوردی بازنش داره منظورش رابطه جنسی بود چون خیلی خیلی لاغره اسکلت زنش تقریبا 100کیلو داره منم حواسم نبود گفتم بابا این خانواده رو اینجوری نبین  بابام گفت من چکار به این حرفا دارم من چکار به شما دارم برادرشوهرت گفتم که مریضه،😭😭وای آب میشم یادم میاد

من یه با توی نی نی سایت سوال پرسیدم بعد چند دقیقه خودم ریپلای کردم به خودم جواب دادم 😨

وای