2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235140 بازدید | 1259 پست

مامانم داشت دختر خالمو میکوبید تو سرم 

اومدم بگم فلانی گوه منم نمیشه 

چندبار تکرار کردم گفتم گوهشم نمیشم گوهش !😶🤣

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم پیش اومده ولی الان خاطرم نیس

بیشتر  تلفظیه 

عیب نداره پیش میاد ، حواس پرتی عاملشه تمرکزتو قوی تر کن 

به احتمال زیادم زیاد از حد فکر میکنی مهربونی زودرنج خیالپرداز و اینده دوستی  ،یسری ازین ویژگی ها میتونه عامل ایجادشون بشه اما نه برای همه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

یبار ما رفته بودیم هتل کیشبعد اونجا صبحانه سلف سرویس بود و منم رفته بودم واسه خودم نون بیارمیه تستر ...

خدا نکشتت همونم آدم یه سوال می کنه میتونم بردارم یا نه🤣🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

با اونایی که لایک کردم خییییلی خندیدم..

مرسی استاتر.. تاپیکت بعد از کلی وقت خنده آورد به لبامون.. 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

منم یبار رفتم دکتر دکتر گفت دراز بکش رو شکم دراز کشیدم حالا دردمم شکمم بود میخواست دست بزنه.بعد گفت ...

🤣🤣🤣🤣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

واااای پسرمو ختنه کرده بودیم ۶ ماهش بود من فک کردم عفونت کردع جای زخمش زنگ زدم به مامانم ییاد خونه م ...

😞😞😞🤣🤣😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

وااای یاد ی توییت افتادمپسره نوشت ترکای پوستی<<<<<(تَرَکای پوستی)اقا ترکا ریختن سرش ک ...

آخه ب من چ ک اون اشتباه تایپی داشته بود،بعد کاربرا میگفتن تو دنبال حاشیه ای   

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی