2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم

198 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من ساعت یه ربع به ۸ تست بی بی چک زدم یه هاله خیلی ریز از این عکس کمتر انداخت بعد از ۴۵ دقیقه نگاش کردم دیدم هاله یکم پررنگ تر شده که الان عکسشو براتون میزارم میشه بگید مثبته یا منفی

شاید زود زدی... هاله نداره گمونم... من یه هاله خیلی کمرنگ دیدم ولی شک دارم درست دیده باشم... چند روز دیگه دوباره بزن عجله نکن. من سر بارداری اولم بعد ده روز تاخیر بی بی زدم یه هاله انداخت... البته باردار بودم... سر بارداری دوم. در عرض سه ثانیه مثبت شد خط پررنگ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله داره منم میبینم،چند روز گذشته؟! برو آزمایش بده خیالت راحت بشه 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

مشکوکه. چند روز بعد تاخیر؟ هالت رنگش متمایل به صورتیه یا سفید؟ اگر صورتیه مثبت. مدیکوره؟

الان روز ۳۵ پریودم هستم معمولا ۲۸ تا ۳۲ روز میشد که پریودم بشم

مایل به صورتیه

ولی اینکه بعد از ۴۵ دقیقه هست جوابش درسته؟

شاید زود زدی... هاله نداره گمونم... من یه هاله خیلی کمرنگ دیدم ولی شک دارم درست دیده باشم... چند روز ...

مایل به صورتیه

کی دوباره تست بزنم؟

هاله داره منم میبینم،چند روز گذشته؟! برو آزمایش بده خیالت راحت بشه

مایل به صورتیه

چند روز دیگه صبر کن دوباره بی بی بزن. میگن تا سه دقیقه اول درسته.

اولش یه هاله کوچیک انداخت از این کمرنگتر

عزیزم خیلی برام مهمه میشه بگی تو فک میکنی مثبته یا منفی؟😭

پس فردا بزنم دوباره؟

آره مثبته.مبارک باشه🌹

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
الان روز ۳۵ پریودم هستم معمولا ۲۸ تا ۳۲ روز میشد که پریودم بشممایل به صورتیهولی اینکه بعد از ۴۵ دقیق ...

خب میگی همون اولم ی هاله ریز انداخته دیگه. بعضی مارکا مثل روژین و لاوین رز هیچ وقت برا من پررنگ نمیشد 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..