2777
2789

چرا همش روز تولدم تنهام؟ نه رفیقام کنارمم نه پارتنرم 

پارتنرم گفت ب فکر کادو گرفتننت نیسنم اول باید رابطمون قوی شه حالا بعد ازدواج میکنیم برات جبران میکنم 

حالا جال اینه قبل این حرفش چن هفته قبل گفت زیاد اوضام خوب نیست چن ماه بعد تولدت برات ی کاری میکنم

اون حرفی ک زد بهم ک ب فکر کادو گرفتنت نیستم انگار قلبم مچاله شد 

همون روزش دانشگاه امتجان داشنم خمدانشگاهیم گفت ک چ حسی داری تولدت نزدیکه من ی لبخند زدم گفتم حس خاصی ندارم بعد گفت نفهمیدی دوست پسرت واست چی میخواد بخره؟؟ من بازم لبخند زدم و جوابشو ندادم 

بخدا این همدانشگاهی من اهل پز دادن نیست خیلی خاکیه یاد یکی از حرفاش افتادم ک گفت دوسپسرم اولین بار تولدم گردنبند نقره خرید دومین تولدم واسم انگشتر و گوشواره نقره با عروسک خرید بعد ی دفه یاد حرف دوس پسرم افتادم ک بهش گفته بودم من راضی نیستم واسم کلی خرج کنی و بری قرض کنی جایی گفت ن بابا چ قرضی200/300تومن ک دیکه پول دارم

اصلا حالم داره بهم میخوره تو دلم آشوبه 

شبا ب زور خوابم میبره. اخه خدا من چ گناهی کردم ک همش روز تولدم تنهام.. سه سال پیشم ی ادمی دوشب قبل تولدم ولم کرد اینم ازین یکی

حتی واسه روز دختر هم کادو نخرید🫠💔حتی ی شاخه گل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این بدبختی نیست پس بدبختی چیه؟ 🥲💔ب

شانس ماست😂

من اولین تولدم تو رو در وایسی گیر کرد گردنبد گرفت

ولی دومین سومین تولدم اهمیت نداد دیگه حتی تبریکم نگفت

من کادو خیلی واسم مهم نیست ولی اینکه یک زنگ بزنه یک پیام بده یک محبتی چیزی اما همونم لابد زیادی بوده

اره ولی بخاطر این چیزا نهمن خیلی صبوری کردم کوتاه اومدم با همه چیش ساختمولی دیگه خسته شدم ول کردم

کار خوبی کردی 

منم والا صبوری کردم ولی خب این اولین تولدم بود🥲💔خیلی بد کرد در حقم

کار خوبی کردی منم والا صبوری کردم ولی خب این اولین تولدم بود🥲💔خیلی بد کرد در حقم

اشکال نداره میدونم انتظار داشتی حق داری

ولی خودتو دست کم نگیر نه برای اینکه کادو نخریده چون برات ارزش قائل نشده میتونست حداقلش بهت بگه کادوت محفوظه در اینده بهت میدم یا یک شاخه گل صد تومنم بیشتر نمیشه ولی حرفش.... حق داری

اشکال نداره میدونم انتظار داشتی حق داریولی خودتو دست کم نگیر نه برای اینکه کادو نخریده چون برات ارزش ...

اره خب هی من کیک بگیرم ترش نمیشه؟ 

تو کافه بگیرم؟ 

ساعت دوس داری؟ 

خب چرا انقد میگی؟ 

خب یکی از دقدقه هامه دیگه انتظار دارم خب ازش:)))))

ادم اشتباهی داری خب.ببین کادو من خودم بشخصه ی ادمیم انتظار ندارم طرفم کادو های گرون قیمت بگیره ولی انتظار دارم محبت کنه  ب یادم باسه حتی با ی شاخ گل ولی خب نباید بگی باید درک شعور فرد برسونه