2777
2789
عنوان

دلم گرفته حس ششمی جونم بیا

680 بازدید | 162 پست

بنظرت آقای ع چطوری راجع به من فکر میکنه ؟  ممکنه خوشش بیاد  از من ؟ ممکنه خودش پیام بده یه روزی ؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

اگه اومد لایگم کن عزیزم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم نیستم ولی حسام درسته

به نظرم دوست داره بله هردو ممکنه

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

حس ششم نیستم ولی حسام درستهبه نظرم دوست داره بله هردو ممکنه

یعنی تولدمم تبریک میگه ؟   خیلی با هم تفاهم داریم ولی شرایط نمیزاره :)

میشه سوال دیگه راجع به چیز  دیگه بپرسم ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
در مورد منم بگو ؟آقای م .ز چی؟

بهت علاقه بهتره بگم هوس داره ولی بعد خیانت میکنه 

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

یعنی تولدمم تبریک میگه ؟ خیلی با هم تفاهم داریم ولی شرایط نمیزاره :)میشه سوال دیگه راجع به چیز دی ...

شاید ۵۰ ۵۰ هست حدسم

بپرس گلم 

اسامه پیام میده؟

بله ولی دیر

شاید ۵۰ ۵۰ هست حدسمبپرس گلم

امسال دانشگاه قطعی قبول میشم ؟ همون شهری که اولویت اول زدم ؟؟ 

بعدش اینکه مهاجرت میکنم ؟ آینده ام خوبه ؟ 

شوهرم در حال ترک اعتیاده به نظرت پاک میشه و برای همیشه پاک می‌مونه ؟آیندم باهاش چجوریع ؟

اره ولی نه دوباره میره سراغش

به نظرم اگه منطقی باشین هردو اوکیه ولی خب یکیتون نباشه بهترین راه طلاقه