به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓
سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓
یعنی تولدمم تبریک میگه ؟ خیلی با هم تفاهم داریم ولی شرایط نمیزاره :)میشه سوال دیگه راجع به چیز دی ...
شاید ۵۰ ۵۰ هست حدسم
بپرس گلم
شوهرم در حال ترک اعتیاده به نظرت پاک میشه و برای همیشه پاک میمونه ؟آیندم باهاش چجوریع ؟
اره ولی نه دوباره میره سراغش
به نظرم اگه منطقی باشین هردو اوکیه ولی خب یکیتون نباشه بهترین راه طلاقه