2777
2789
عنوان

کیا جومونگ رو حفظ ان

175 بازدید | 21 پست

دخترا شاید عجیب باشه اما من فقط یه بار جومونگ رو دیدم اونم نصفه دومش بود یعنی از قسمت ۴۰ به بعد حدودا😂  الان یهو دیدم تلویزیون داره پخشش می‌کنه قسمت ۳۵ هس فک کنم اونجایی که جومونگ نمی‌دونم چیکار کرده که از قصر رفته و تسو بانو سویا رو گذاشته بود تو زندان 😁 حالا یه دختر خوب میاد بهم بگه ماجرا از اول سریال تا الان چی بوده و جومونگ دقیقا مشکلش چی بوده؟😂 راستی جومونگ عاشق سویا بوده با همینجوری ازدواج کردن ؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور نمیدونی اینارو 😂

ندیدمش خب🤦😂 الان بیکارم می‌خوام ببینم چطوره

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

جومونگ قرار بود با سوسانو ازدواج کنه ولی قبلش یه جنگی میره و بعدش میوفته تو اب و سویا اونو که زخمی ب ...

آهاا یعنی عاشقش شد؟

جومونگ و ناپدریش گوموا تصمیم گرفتن با امپراطوری هان وارد جنگ بشن تا ی قسمت کشورشون که تو تصرف اونها بود رو پس بگیرن

اولین مبارزه رو پیروز شدن ولی جومونگ بشدت زخمی و ناپدید شد

امپراطور هم زخمی شد و افتاد تو تخت

تو این زمان تسو کشورو اداره کرد جنگو تموم کرد و اتش بس کرد و همه وزیران و نزدیکان امپراطور رو به بهانه های الکی دستگیر و مجازات کرد تا به هوش اومد کسی رو نداشته باشه

جومونگ که بشدت زخمی بود توسط یه گروه پیدا شد شاهزاده خانوم اون گروه سویا بود ولی پدر سویا توسط پسرعموی سویا کشته شده و سویا هم زندانی بود اونها فهمیدن جومونگ شاهزاده بویو هست تصمیم گرفتن تحویلش بدن به هان

ولی سه تا دوستاش نجاتش دادن و اونم سویا رو برداشت و برگشتن بویو

.

امپراطور هم کم کم به هوش اومد ولی با فهمیدن ماجراها تصمیم گرفت خودشو بازنشسته کنه و اجازه بده تسو قدرت رو داشته باشه جومونگم برگشت به تسو گفت باشه من بهت خدمت میکنم و تو اداره کشور کمکت میکنم

ولی تسو ادم خوبی نشد اون سگ امپراطوری هان و پدرزنش شده بود یه عده از برده هایی که اهل بویو بودن و امپراطوری هان اونهارو به بردگی گرفته بود به بویو فرار کرده بودن پدرزن تسو گفت باید پسشون بدی تسوهم از جومونگ خواست جمعشون کنه و ببرتشون هان ولی جومونگ اونارو برداشت و باهاشون فرار کرد

البته قبلش به درخواست ناپدری و مادرش با سویا ازدواج کرده بود 

خلاصه رفت ک رفت تسو هم سویا و مادر جومونگ رو زندانی کرد 

.

ندیدمش خب🤦😂 الان بیکارم می‌خوام ببینم چطوره

اوووه انقد طولانیه که بخوام مثلا سویا رو بگم باید کلی چیز بگم تا به سویا برسه ، یا در مورد سوسانو، هموسو ، هیزبازی جومونگ ، متحول شدنش، زخمی شدنش ، مزدوج شدنش، فرار کردن با پناهنده ها تشکیل ملت جدید، کلی جنگ برای پس گرفتن سرزمین های قدیمی ، متحد شدنش با سوسانو، ازدواجش با سوسانو،اینا عنوان ها بود 😁