2777
2789
عنوان

ایلام چطور شهریه واسه زندگی کردن

1048 بازدید | 91 پست

من احتمالا پزشکی ایلام میارم خیلی میترسم 

کسی ایلامی هست اینا یا دوران دانشجوییش ایلام بوده یا فامیل چیزی داره اونجا؟

چطورین کلا🥲🫠

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

لایک

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شاید باورت نشه ولی معلم عربیم پسرش پزشکی ایلام میخوند بعد انگار اونجا خیلی  ج ن داره و یه مشکلایی براش پیش اومده بود بنده خودا وسط تحصیلش اومد تهران مادرش بردتش قم اونجا کلی دعا براش خوندن تا خوب شد اون بنده خدا دهنش سرویس شد 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

محروم و بد اب و هوا و بیخود و مردم به شدت بی فرهنگ و فضول

دلدرد شدم

یاعلی

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ببین شاید باورت نشه ولی معلم عربیم پسرش پزشکی ایلام میخوند بعد انگار اونجا خیلی ج ن داره و یه مشکلا ...

ایلام که کوچیکه چطوری ج... دارهههههه مردم فوری میشناسنش که😑😑

چقد انرژی منفیاسی چرت میگنهواش خنکه همه جا ادم بی فرهنگ وجود داره و ربطی به ایلام ندازهولی خدایی مرد ...

پس چرا یکی میگه گرم یکی میگه سرد🥺

من فقط دو سه نفر میشناسم ایلامین ادمای خوبین بنظرم

انقد استرس گرفتم دوست دارم اول تعهدی شهر خودمو بزنم ولی خانوادم نمیزارن

موجود ماورایی عزیزم نه اون 🤣

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

موجود ماورایی عزیزم نه اون 🤣

وای😑🤣😑🤣😑🤣😑🤣

عزیزم منظورم موجودات غیر ارگانیکه جن داشته میگفت تو خوابگاه وسیله ها جابه جا میشده تنها میشدن اذیتشون میکرده

در گنگ ترین حالت زندگیمم