منتظر معجزهی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂↕️ ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین شاید باورت نشه ولی معلم عربیم پسرش پزشکی ایلام میخوند بعد انگار اونجا خیلی ج ن داره و یه مشکلایی براش پیش اومده بود بنده خودا وسط تحصیلش اومد تهران مادرش بردتش قم اونجا کلی دعا براش خوندن تا خوب شد اون بنده خدا دهنش سرویس شد
ایلام که کوچیکه چطوری ج... دارهههههه مردم فوری میشناسنش که😑😑
موجود ماورایی عزیزم نه اون 🤣
منتظر معجزهی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂↕️ ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷