2777
2789
کجا عالیه خواهر بدشانسی الان پریود شدم 😂😂😂😂

مثلا خواستم قوت قلب بدم عههه

منم سر فیزیک و سلامت دوهفته میشد قبل پریودم و شروع حال بدم. واقعا هیچی نخوندم. دیگه قرص ضدبارداری خوردم که نشم. بماند دیر فهمیدم نزدیک پریودیه فیزیکو از دست دادم

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمابیش.از بعد کنکور اردیبهشت فقط نهایی خوندمبعد مثلا توی ادبیات و زبان پایه ام قوی بود. همه مطالب اد ...

موفق باشی

خیلی خوب کار کردی من‌نمراتمو خراب کردم ریاضیم خیلی ازش مونده میخوام بزارم سال بعد ولی از یطرف نمیتونم بیخیالش شم نمیدونم چ کنم 

موفق باشیخیلی خوب کار کردی من‌نمراتمو خراب کردم ریاضیم خیلی ازش مونده میخوام بزارم سال بعد ولی از یط ...

ممنونم عزیزم. بماند انتظار عملکرد بهتر داشتم. فیزیکم واقعا حیف شد. واقعااا

بنظرت پزشکی میارم؟..

درطول سال نخوندی؟خواهرانه بگم،فرجه امتحانا زمان یادآوری و فلش بکه. نه زمان يادگيري 

ریاضی رو تاحالا که سبک دادن. نگران نباش. 

منی که کار کردم در طول سال الان پراز فشار روانیم حالا چه برسه به...

ممنونم عزیزم. بماند انتظار عملکرد بهتر داشتم. فیزیکم واقعا حیف شد. واقعااابنظرت پزشکی میارم؟..درطول ...

بنظرم کنکورم خوب داده باشی اره میاری

البته زیاد تجربه ندارم ولی نمراتت عالین

اره درسته انقد امروز فردا کردم الانم ضربشو خوردم

درطول سال یسری چیزارو ناپیوسته خوندم کلا گیجم

بنظرم کنکورم خوب داده باشی اره میاریالبته زیاد تجربه ندارم ولی نمراتت عالیناره درسته انقد امروز فردا ...

نگران نباش. ریاضی رو تاحالا اوکی دادن.

درصدام توی یکی ازتاپیکام هست ببین