2777
2789
ما دهه 80 نگاه جنسیتی نداریم خداروشکرکلا ادم با کسی که ادم باشه چه دختر چ پسر عیبی نداره ب نظرم حرف ...

حقققق🥰😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونطوری که میخوام نشد ولی شکردینی ۲۰زبان ۱۹.۲۵ادبیات ۱۹.۲۵فیزیک ۱۸یا ۱۸.۵هویت ۱۷سلامت ۱۶،۱۷توچی؟

من فیزیک ۱۹ ادبیات ۱۹ زبان ۱۸ دینی۱۸ هویت و سلامت۱۷

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

حقققق🥰😂

والا 

اگه الان خانمای دهه های دیگه بهشون بر نخوره 

اما ب نظرم خیلی زشته تو سایت تا پسر میبینن سریع شروع میکنن حرف زدن بهشون 

اخه عزیز من ب زور که بهت پیتم نمیده یا چیز دیگه ای

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

درطول سال میخوندیشون؟

کمابیش.

از بعد کنکور اردیبهشت فقط نهایی خوندم

بعد مثلا توی ادبیات و زبان پایه ام قوی بود. همه مطالب ادبیاتو ۱۱ ۱۲ سالگی یاد گرفتم.  اگه مصحح منصف باشه جا داره ادبیات ۱۹.۷۵شم و زبان ۱۹.۵

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

عالیشر فیزیک حالم بد بود. وگرنه ۲۰ باید میشدم

کجا عالیه خواهر 

بدشانسی الان پریود شدم 😂😂😂😂

پشت کنکوریم عزیزم جانم

میگم من یازدهمم بعد خیلی میخونم دوتا درسو کم کاری کردم ولی در کل خیلی میخونم شبم تاصبح بیدار میمونم...ولی نمره هام خیلی بد شده.حداقل واسه یازدهمخیلی بده نه؟؟عربی 19.5 ادبیات و زبان 19 تا 19و25 دینی 18 تاریخ 17 خیلی تو کنکورم تاثیر میزاره؟چون سال دیگم نمیتونم ترمیم کنم اعصابم خورده

میگم من یازدهمم بعد خیلی میخونم دوتا درسو کم کاری کردم ولی در کل خیلی میخونم شبم تاصبح بیدار میمونم. ...

نه نمره هات بد نیست زیست چند میشی