2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرم رو با یه پسره رو موتور دیده چکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4985 بازدید | 182 پست
منم واقعا ناراحتم که شوهرم دیدش. کاری به این ندارم که بهش ربط داره یا نه ولی خوب واسه خودم بده

افرین

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

این قضیه شما منو یاد گذشتم انداخت ۱۵ سالم اینا ک بود با ی پسری بودم فامیلمون بود خالش مخالف ارتباط ما بود فضولی میکرد یسری قرار گذاشتیم خالش از تو گوشی پسره دیده بود اسنپ شهر مارو زده بدو بدو ب دامادمون خبر داد ک اره خاهر زنت قرار داره فلان جا فلان ساعت شوهر خاهرمم زنگید ب اجیم گف دریا کجاس اجیم گف خونس حالا من در حال اماده شدن برای سر قرار اجیم اومد گف کنسل کن قرارتون لو رفته بد هیچی دامادمونم اومد خونه دید من خونم سنگ رو یخ شد😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیگه... از طرفی حرف بدی نمیزنه . میگه آبروتون میره . میگم به مامانم نگم دوباره میگم نگمم بعد یه ...

بهش بگو به مامانم گفتم دیگه خودشون میدونن. پا دخالت نکنیم بهتره

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
اینای ک میگن ب شوهرت چه.واقعا شوهر خودتون خواعرتونو اینجوری ببینه نمیگه بهتون؟درستع بهش ربط نداره ول ...

اینم مثلا از سر دلسوزی میگه وگرنه مستقیم زنگ میزد به مامانم یا داداشم ...

به داماد ربط نداره درست ولی وقتی براشون اینکار زشته و اینکارو درست نمیدونن خواهرشون خیلی کار بدی میکنن که با ابرو بقیه بازی میکنه ، وسط شهر روی ترک موتور میشینه با دوس پسر!!! چقدر بی کلاسه وچه هول پسرس ، برو بگو خودت دیدیش و ابرو رو بیشتر از این نبره یکی از فامیلا ببنن بعد مسخره کنمون ، پسره بیاد مث ادم عقدش کنه بعد بفرمایند رو

ترک موتور خانم بشینن ، خواستگااااار خواهرم چیه که بعضیا میگن بگو چیه ؟ کسی پشت موتور با خواستگار میشینه ؟!؟!

حالا دیگه محرم و نامحرم کشکه انگار ، چقدر با این شوهر کردنا دوس پسر داشتنا افتخارم می‌کنن

اینم مثلا از سر دلسوزی میگه وگرنه مستقیم زنگ میزد به مامانم یا داداشم ...

ببخشید اگر زنگ بزنه به مادرت یا خواهرت ته ته بیشعوری یک فرد میرسونه 😐 به همسرت بگو من زندگیم دیگه از اون خانواده جدا هست 

عزیزم به مادرت بگو  و به همسرت هم یه جورایی ربط داره  به هر حال ایشون عضو خونواده شما شده و هر حرکت غیر اخلاقی، ابروی اونو هم زیر سوال میبره .هر کسی هم مخالف حرف منه، ریپلای نکنه.

ببخشید اون برای دوران شصد بود که داشتن دوست پسر چیز بدی بود نه الان که عادی هست و خیلی ها ازدواج میک ...

عزیزم من خودم با دوست پسرم ازدواج کردم..

اما اینا واقعیت زندگیه

درسته که عادیه،اما خیلیم جالب نیست چون از صدتا رابطه پارتنری شاید نهایتا پنج تاش خوب باشه..بقیش هوس و تنوع طلبیه..

حالا شما نمیخوای این موضوع رو قبول کنی به خودت مربوطه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂