2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرم رو با یه پسره رو موتور دیده چکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4985 بازدید | 182 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا ناراحتم که شوهرم دیدش. کاری به این ندارم که بهش ربط داره یا نه ولی خوب واسه خودم بده

واسه الکی همه چی رو سخت میکنی؟ خواهرت کرده به تو چه ربطی داره؟ از اینایی که گناه یه عضو از خانواده رو پای همه مینویسی؟

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
اتفاقا من حس میکنم همسرتون میخاد کمکتون کنه که میگه به مامانت بگی چون باراولم دیده چیزی نگفته تا مطم ...

من خودم با خواهرم حرف زدم قبل تر. میگه زندگی من به خودم مربوطه... حالیش نیست که آبرو هممون میره. فقط موندم به مامانم بگم یا نه

چه شوهر بی ادب و گستاخ و خاله زنکی

من بخاطر اینکه داداشم منو با همکلاسبم ک (دوسپسرم هم نبود)ولی فک کرده دوسپسرمه و باهام دعوا کرد و ب بقیه هم گفت

ب داداشم ریییدم دیگ هم دلم باهاش صاف نشد و نخواهد شد

در واقع کسی ک الان دانشجو هست بزرگه عقل داره

به شما ربطی نداره الکی خودتون رو سبک نکنین ک میرینه بهتون💗

حرمت ها بدجوووور شکسته میشه اون بخاطر شما کات نمیکنه با پسزه فقط دعواتون میشه عمین

همون دیگه... از طرفی حرف بدی نمیزنه . میگه آبروتون میره . میگم به مامانم نگم دوباره میگم نگمم بعد یه ...

بنظرم به مادرت بگو

ولی نگو شوهرت دیده بگو خودم دیدم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
به شوهرت ربطی نداره بعضی مردا چه پررو شدن

دیده که باهاش صحبت کنند بعدا مشکل دیگه ای در نیاد بنده خدا مگه چی گفته چرا اینطوری هستید شوهر یا نامزدش که نبوده حتما به فکر آبروی خانواده زنش هست 

اخه خودم میدونم با کسی رابطه داره حتی مطمئنم خونه پسره هم رفته ولی به هیچ کس نگفتم تا حالا. منتهی در ...

اتفاقا اشتباه میکنی آدم ابروش قطره قطره جمع میکنه یه نفهم بیاد بزنه آبروتو ببره دیگه هیچ جوره نمیتونی جمعش کنی 

حالا اگه خواهرتون میخواد بیاد خواستگاریش این مسخره بازی چیه به مادرت بگو حتما 

به خواهرت بکو میخوای زید بگیری اول یا عقل برو جلو. دوم تو خیایونم میچرخی.. یه جور صورتتو بپوشون همه فک و فامبل نبیننت 🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به شوهرت چه ،چه جمله ی مد روز و نخ نما شده ای یه 

به هر چیز یک به تو چه ببندیم 

هر جمله مکان و جایی و بستری داره 

و نمیشه بدون فکر به همه چیز یه به تو چه گفت 

اتفاقا کار داماد درسته 

جز خانواده ست 

نگرانه 

گوشزد کرده 

چون خوشی هاشون که تنهایی هست مثلا خواهر زن 

ولی وقتی دچار مشکل شد تمام مصیبت و درد و گریه و اوقات تلخی رو هدیه میاره برای خانواده ای که قبلش می‌گفت به شماها چه 

کارش درست بود 

ولی اصرار و پافشاری به این حرف می‌ره تو فاز دیگه به تو چه