2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرم رو با یه پسره رو موتور دیده چکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4986 بازدید | 182 پست

اینا که میگن ربطی نداره به شما اگه رفت گندش در اومد کاری کرد شگمش اومد بالا بازم ربطی نداره خب یکی باید بهش تذکر بده دشمنش که نیستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت چه ،چه جمله ی مد روز و نخ نما شده ای یه به هر چیز یک به تو چه ببندیم هر جمله مکان و جایی و ...

عزیزم این دوماد خودش فردا حرف در میاره رسما یه زنش گفته زنگ بزن امار خواهرت رو بگیر مگه داروغه است؟

اینای ک میگن ب شوهرت چه.واقعا شوهر خودتون خواعرتونو اینجوری ببینه نمیگه بهتون؟درستع بهش ربط نداره ول ...

افرین

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

واه به شوهرت چه؟خواهرت واقعا خوب جواب داده به شما چه!

مگه عهد بوقه والا من بچه نیستما داره ۳۳ سالم میشه به خواهر مجردم همیشه میگم حرف بزن و عاشق شو بعد ازدواج کن به ازدواجم ختم نشد نشد

فقط مواظب خودت تو ارتباطت باش البته خواهرم از ایناس که کسی قصد سواسفتاده داشته باشه جرش میده.

خودمم عاشق شدم حرف زدم قرار رفتم ازدواج کردیم الانم بچمون داره رو سر و کولمون راه میره

خانمایی که میگید به شوهرت چه درصورتی حرفتون درسته که شوهر اسی خواسته باشه طعنه بزنه.شوهر منم تو این شرایط گیر کرده بود بهم طعنه نمیزد ولی خودخوری می‌کرد که خواهرم داره با آبروی من بازی میکنه راستش منم کلا قطع رابطه کردم با خواهرم چون یه جوری رفتار می‌کرد که انگار من رفتم با نامحرم مسافرت و خودش عقد دائم کرده اینجور دخترا خیلی بی‌حیا میشن.اگه پسره میخواد چرا عقدش نمیکنه سوار موتورش میکنه با آبروی خانواده اسی بازی نمیکنه.

بنظرم اسی اصلا با خواهرت قطع رابطه کن و تمام

عزیزم من خودم با دوست پسرم ازدواج کردم..اما اینا واقعیت زندگیهدرسته که عادیه،اما خیلیم جالب نیست چون ...

اولن که اصلا به کسی مربوط نیست که بیاد بگه اوکی درست در نمیاد اون آدم عقل داره خب 😐به داماد خانواده چه که بره زاغ سیاه طرف چوب بزنه ؟ مگه بچه شش ساله هست 

اگه خیلی جالب نیست این همه آدم دوست پسر دارن و ازدواج کردن حتما ایشون با همسرش دوست بوده تو خانواده من خیلی ها با دوست پسر ازدواج کردن این حرف شما برای زمان های مادرم بوده که داشتن دوست پسر چیز خیلی بدی بوده 

اینم مثلا از سر دلسوزی میگه وگرنه مستقیم زنگ میزد به مامانم یا داداشم ...

عزیزم تمام ماهایی که داریم کامنت میزاریم اگه موقعیت مشابه داشتیم حتما شوهرمون بهمون میگفت خواهرت رو با فلانی دیدیم

اسمش فضولی نیست.‌همسرت هم جزو خانواده شماست الان.‌

چطور اگه خواهرشوهرت یا برادرشوهرت خلافی بکنن خطایی بکنن به شما مربوط میشه اون هم خواهرزنش هست. طبیعیه که از سر دلسوزی و ترس از آبروی خودش پیگیر شده.

با خواهرت صحبت کن بگو این خیلی بده که دیگران تورو سوار موتور ببینن .شما کس و کار دیگه ای تو شهر ندارید؟ دشمن ندارید؟ ارتباط داره اوکی طبیعیه. به خودش هم مربوطه تا زمانی که جلوی چشم بقیه نباشه و از این در و اون در به گوش پدر مادرت نرسه

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
عزیزم این دوماد خودش فردا حرف در میاره رسما یه زنش گفته زنگ بزن امار خواهرت رو بگیر مگه داروغه است؟

ببینید بار دوم هست دیده و گفته 

بار اول گذاشته پای خطای دید و به من چه 

ولی بار دوم گفته وظیفم اینه به خانواده ش گوشزد کنم 

غریبه نیست که دلش نسوزه 

هم شوهرتو باید بشونی سر جاش هم خواهرتو بگو قرار بزارین تو کافه یا هم دانشگاهی باشن همونجا حرف بزنن دیگه با موتور تو خیابون ویراژ دادنش چیه .

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤