2777
2789
عنوان

اونایی که انتقال جنین دادن بیایین دورهم باشیم😔 دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5296 بازدید | 403 پست
اثر هورموناته حامله ای ان سا الله راست میکم ادم حساس میشه البته شاید تو خونه هم نشستی و حتما جایی ن ...

آره اینم هست خدا از زبونت بشنوه ، آره خونه موندن بی تاثیر نیست این یکی واقعا داغونم کرده ، به عیر شوهرم کسی نیست منو ببره باید همون شتبه برم اگر برم‌بتا پایین باسه یا متفی داغون میشم میگم ای کاش به حرفش گوش میدادم😅

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره اینم هست خدا از زبونت بشنوه ، آره خونه موندن بی تاثیر نیست این یکی واقعا داغونم کرده ، به عیر شو ...

پی صبر کن تا شنبه حتما مثبته چون هم هیسترو شدی کیفت جنین بالاست تعداد خوب بوده دیگه خدا هم بخاد حله ذخامتت چند بود موقع انتقال نگفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی صبر کن تا شنبه حتما مثبته چون هم هیسترو شدی کیفت جنین بالاست تعداد خوب بوده دیگه خدا هم بخاد حله ...

آره توکل به خدا ۴ سالو ۶ ماه صبر کردم  ۲ روزم روش😔

آره تعریف میکردن که خوبه حالا توکل به خدا

نگفت چنده ضخامت ولی همون اول تا دستگاهوو انداخت معابنه کنه گفت اوضاع رحمت خیلی خوبه 

روز ۱۷ انتقال داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دختر چطوری دیگه لک که ندیدی

سلام خواهر نه دیگه ندیدم ولی درد دارم، انقدر دلم پره فقط میخوام گریه کنم ، هیچ واسه بچه نه کلا 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خواهر نه دیگه ندیدم ولی درد دارم، انقدر دلم پره فقط میخوام گریه کنم ، هیچ واسه بچه نه کلا 😔

چرا دوستم  اگر بی دلیل ناراحتی هورموناته مبارکت باشه ❤️❤️و خیلی خوبه اون لک که دیدی و قطع شده

چرا دوستم اگر بی دلیل ناراحتی هورموناته مبارکت باشه ❤️❤️و خیلی خوبه اون لک که دیدی و قطع شده

چی بگم والله ای کاش همین باشه افسردگی نگرفته باشم ، آره بازم خدارو شکر برام دعا کن😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم والله ای کاش همین باشه افسردگی نگرفته باشم ، آره بازم خدارو شکر برام دعا کن😘

من خودم ان قدر حالم بده که فعلا اقدامی ندارم برام دعا کن نه برا بچه مشکلاتم زیاده که نمیخام حرف بزنم

من خودم ان قدر حالم بده که فعلا اقدامی ندارم برام دعا کن نه برا بچه مشکلاتم زیاده که نمیخام حرف بزنم

منم دیگه 😔 تو یه شرایطیم منم به خدا فقط بخاطر بچه نیست خواهر ، مشکلات داره داغونم میکنه مال من زندگی مادرم و برادرم هست دارم ‌دق میام😔😭😭😭 همشم واسه نداری خانوادم ناراحتم همش ترس از دست دادن پدر مادرمو دارم خسته شدم خواهرم تو خیلی بد وضعیه زندگیش داغونه از اون ور مریض شده سرفه میزنه خون بالا میاره نمیدونم فکر کیو بکنم باور کن شاید آخرین چیزی که انرژی بمونه فکرشو کنم همین بچه هست😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله خدا مشکلاتتو حل کنه موانعو از سر راهت برداره حاجت دلتو بده نگرانی تو دلتو برطرف کنه به شادی تبدیل بشه 😘۱۴ روز برای شهید ابراهیم هادی و سامانلو سوره واقعه بخون خیلی حاجت میدن دلتم اروم میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله خدا مشکلاتتو حل کنه موانعو از سر راهت برداره حاجت دلتو بده نگرانی تو دلتو برطرف کنه به شادی ...

هی خواهر خدا اگر با معجزه منا شاد کنه خودش دلش به رحم میاد فقط دا م صداش میکنم منم بچه برا دل امید به ادامه زندیگم میخام شاید تنها راه ننجاتم باشه ان شا الله شنبه همه ناراحتیات یادت بره زندگی واسه من قشنگ ننوشت شکرت

هی خواهر خدا اگر با معجزه منا شاد کنه خودش دلش به رحم میاد فقط دا م صداش میکنم منم بچه برا دل امید ب ...

من به خدا ایمان دارم مطمئنم از این سختی که میگی کم مونده به خدا خدا دلتو شاد میکنه همه کار های خدا با حکمته اینطور نگو خدا واس هیشکی بد نمیخواد انشالله گرفتاریت حل بشه و از خزانه غیبش بهت یه فرزند سالم عطا کنه ، ممنون انشالله با خبر خوش بیام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری عزیزم خوبی

فداتشم دل درد کمر درد با شکم‌درد دارم ، وای پرستو اعصابم داغونه میدونی که پدر شوهرم فوت شده الان داشتن در مورد ارث بحث میکردن همسرم میگه میخوام خونه رو وردارم من نمیتونم روحیم‌نمیکشه دیوونه میشم به حرفمم گوش نمیده حالا ۵ ساله اینجام برام بسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40