2777
2789
عنوان

اونایی که انتقال جنین دادن بیایین دورهم باشیم😔 دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5303 بازدید | 403 پست
سلااام عزیزم مبارکا باشه انشالله بسلامتی 😍 انشالله هیچ وقت درد نداشته باشی خیلی هم عالی همه مثل هم ...

فداتشم مرسی عزیزم ایشالا

خب پس خیالم راحت شد اخه خیلیا تو سایت میگفتن از درد مسکن زدیم و شیاف گذاشتیم و فلان نگران شدم چرا من ک تخمکامم کم نبود درد ندارم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم مرسی عزیزم ایشالاخب پس خیالم راحت شد اخه خیلیا تو سایت میگفتن از درد مسکن زدیم و شیاف گذاشتیم ...

خدارو شکر که حالت خوبه عزیزم ، شانس آوردی دیگه درد نداری 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو شکر که حالت خوبه عزیزم ، شانس آوردی دیگه درد نداری

وای رقیه امروز شکم و معدم عجیب غریب ورم کرده انگار ۷ ماهمه😑

خیییلیم سفت شده جوری ک نفس عمیق میکشم پوست شکمم درد میگیره

بنظرت لازمه برم بیمارستان؟ یا با همین دوغ و سفیده تخم مرغ درست میشه؟

هیچ دردی ندارم فقط ورمه و نفخ

راستی تو چند روز لکه بینی داشتی بعد عمل؟

وای رقیه امروز شکم و معدم عجیب غریب ورم کرده انگار ۷ ماهمه😑خیییلیم سفت شده جوری ک نفس عمیق میکشم پو ...

مال منم ورم داشت خیلی باد داشتم شکمو معدمو یکی بود ببین اگر یکم غیر نرماله برو ببین چی میگن دور باشد آب نیاورده باشی ، گفتم که سخته منم ۱ روز بعد اینطور شدم و بعد چند روز رفتم دکتر گفت نفخ عادیه و میشه خداییش من حالن خیلی بد بود ولی کلا ۵ روز طول کشید راستش ، سعی کن زیاد بخوری سفیده تخم مرغ دوغ و بیشتر چیزای ترش حالمو خوب میکرد بعدشم جیزای نفاخ نخور ولی به دکارت خبر بده آب نیاری یه وقت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای رقیه امروز شکم و معدم عجیب غریب ورم کرده انگار ۷ ماهمه😑خیییلیم سفت شده جوری ک نفس عمیق میکشم پو ...

من کلا آواره بودم نمیدونم چم بود ولی کلا سیستمم بهم ریخته بود و تخمدانام پر ورم بود انگار بادکنک داشت والله لکه بینی تا اونجایی که یادمه تقریبا ۲ روز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مال منم ورم داشت خیلی باد داشتم شکمو معدمو یکی بود ببین اگر یکم غیر نرماله برو ببین چی میگن دور باشد ...

خب همین ورم شکم و معده ینی اب اورده دیگه..هایپر ینی همون اب اوردن بر اثر تحریک تخمدان ها

واسه همینه تند تند ادرارتم میگرفته

امروز دکترم نیست فردا میرم ببینم چی میگه

ولی ب بیمارستان ک زنگ زدم گفت هایپر شدی اما شدید نیس استراحت کن

خب همین ورم شکم و معده ینی اب اورده دیگه..هایپر ینی همون اب اوردن بر اثر تحریک تخمدان هاواسه همینه ت ...

آره دقیقا تند تند هم دستشویی میرفتم ، آره چقدر بده ، استراحت کن دوغ اینا بخور خوب بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همین ورم شکم و معده ینی اب اورده دیگه..هایپر ینی همون اب اوردن بر اثر تحریک تخمدان هاواسه همینه ت ...

چطوری خوبی ؟ دردات تو چه مرحله ای هستن ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری خوبی ؟ دردات تو چه مرحله ای هستن ؟

دردام خییلییی خفیفه فقط الان نگران ورم شکمم😮‍💨

نفس عمیق ک میکشم پوست شکمم درد میگیره

تخم مرغ ابپزم ک واقعا حال بهم زنه اصصلا نمیتونم بخورم سفیدشو😑

دردام خییلییی خفیفه فقط الان نگران ورم شکمم😮‍💨نفس عمیق ک میکشم پوست شکمم درد میگیرهتخم مرغ ابپزم ک ...

خب پس بهتر میشی ، نه بابا نگران اون نباش میره وقتی دردات کمه یعنی مشکل نیست دکتر گفت اون نفخه که طبیعیه ، عزیزم دستکاری شدی ها ، به من بده عاشقشم میخورم😅 دوغ بخور پفک آش دوغ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دردام خییلییی خفیفه فقط الان نگران ورم شکمم😮‍💨نفس عمیق ک میکشم پوست شکمم درد میگیرهتخم مرغ ابپزم ک ...

سلام چطوری کجایی چرا خبری ازت نیست؟😤 چند تا جنین تشکیل شد به لطف خدا دکتر نگفت کی انتقال میده ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40