یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا نمیرسه روزت منم والا منتظرم به خدا کاش ۵شنبه یه بی بی میزدی خخخ
فدای تو عزییزززم😚😚😊 نمیذاره این آقا هر چی میگم بیا روز ۱۲ بریم آزمایش بدیم میگه نه شتبه خودمم از بی بی بدم میاد😔 انشالله مثبت شدم برگشتنی خونه بی بی نیخرم میزنم که خسرت دوتا خط به دلم نمونه
سلام گلمکممونده تا روزه موعد خدا را شکرا حالت چطوره
سلام خواهر چطوری خوبی ؟ والله پرستو دیشب انقدر درد داشتم انقدر درد داشتم انگار تخمدون چپم داشت سورااااخ میشد زد به پام بعدش زیر دلم درد گرفت کمرم چقدر درد کرد بعد رفتم دستشویی عذرخواهم ترشح قهوه ای رو دستمال دیدم اندازه سر چوب کبریت ولی فقط همون شد دیگه چیزی نیومد از همون دیشب تا الان انقدر درد دارم حتی شدتش بیشتر شد ولی دیگه چیزی نیوند نمیدونم باید دل خوش کنم یا نه اکثریت میگن لانه گزینیه حالا توکل به خدا دیگه کم مونده ۲ روز😪
نمیدونم چرا روحیم مرده میگم زندگی چیه آخه 😔 آخر همه چی مرگه خیلی افسرده شدم من
اثر هورموناته حامله ای ان سا الله راست میکم ادم حساس میشه البته شاید تو خونه هم نشستی و حتما جایی نرفتی و فکرت درگیره که تهش چی میشه بی تاثیر نیست بابا بگو ۲۴ساعتم ۲۴ساعته و خوب ببین خودت چطور راحتی