2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی شده و چرا این موقع شب بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین فکرم که چرا یه عده تو نی نی سایت شدن یه باند و هرکی باب میلشون نباشه حمله میکنن بهشتاکید میکنم ...

اینجا اکثریت شهرستانی و اتباع هستن بخاطر همین فرهنگ سایت یکم پایین اومده جدیدا ...

ب دل نگی شما

فاخ دیسک کمر ام پاره شده ده سال پیش۴ ماه زمینگیر بودمناراحت میشم عود میکنهبچه خواهرم نوزاده با خواهر ...

واقعا ناراحت شدم عزیزم انشالله زود تر سلامتیت رو بدست بیاری💚

واقعا جا داره بهت بگم خوش ب حالت واقعا زرنگیچون منم باهاشون تو یه ساختمون هستم اصلا گردن نمیگیرن دخت ...

😂😂😂چند سالتونه؟ والا راستش مادرشوهرم خیلی دوست داره و خودش میگه من تنهام بده بزرگش کنم تو هم به کارات برسی چون سال اخر دانشجو معلمیه دانشگام تموم بشه هم باز معلمم سرکارم شوهرمم نظامیه شیفته پسرم کسی نیست نگهش داره من خودم ۲۲ سالمه دلم میخواد همش بگردم شوهرمم میگه بزارش اونجا،تو ایام هفته فقط از غروب تا صبح روز بعدش قبل کلاسم پیشمه بقیش اونجاست ، تازه اینم بغیر شباییه که من جایی نباشم یا با شوهرم دوتایی نریم بیرون وگرنه کلا اونجاس😂چون من خودمم خسته برمیگردم اونجا غذا اینا میخورم

من کلا خواب خوبی ندارم گاهی مواقع ۳ الی ۴شبانه روزمیمونم بیدارواصلا خوابم نمیبره نه اهل قهوه هستم نه ظهرهامیخوابم ورزش کار فعالیت همه کاری هم میکنم ولی کلا با خوابیدن بدنم قهره اگه بشه بخوابم هم صبح یه ساعتی می‌خوابم وبیدارمیشم

اینجا اکثریت شهرستانی و اتباع هستن بخاطر همین فرهنگ سایت یکم پایین اومده جدیدا ...ب دل نگی شما

یه عده هستن که کل تاپیکاشونم بخدا مذهبیه اونوقت میان رلحت تهمت میزنن خیلی چیزاازنی نی سایت فهمیدمه که بدم اومده

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

😂😂😂چند سالتونه؟ والا راستش مادرشوهرم خیلی دوست داره و خودش میگه من تنهام بده بزرگش کنم تو هم به ک ...

خیلی خوبه برات نگه می‌دارن واقعا قدر بدون .‌‌.. چون من یه آرایشگاه وقت نکرده ام برم الان ۳ ماهه 

خانواده خودم مثلا مامانم نزدیکم نیستن خیلی دورن 

مادر شوهرم نگه نمیداره ب هیچ وجه میگه من پیرم نمی‌تونم مواظبت کنم

شوهرمم میگه تو نباشی من نمی‌تونم نگه دارم گریه میکنه اذیتم میکنه ...

بخدا خیلی خستم همش بهم چسبیده

یهو میبینی من ۷ روز تمام فقط و فقط تو خونه هستم حتی تا سر کوچه نمیرم چون اگه برم دیگه دخترم تو خونه نمیاد و میخاد تا شب تو کوچه راه بره و ماشین بازی کنه 

واقعا انرژیم خیلی ته کشیده این روزا

خودت کلا تصمیم گرفتی خشک بدی؟ کاش منم این کارو میکردم

نه من دخترم ۴ ماهش ک شد با شوهرم دعوای بدی کردیم شیرم اول کم شد بعد خشک شد ازون روز ب بعد 

دیگه مجبوری شیر خشک دادم و خیلی هم یادمه گریه میکردم ک نمی‌تونم شیر خودمو بدم🥲🥲

خیلی خوبه برات نگه می‌دارن واقعا قدر بدون .‌‌.. چون من یه آرایشگاه وقت نکرده ام برم الان ۳ ماهه خانو ...

وااا ، نوزاد بود مادرشوهرم میگفت میترسم بیفته از دستم و اینجور چیزا کلاس نرفتم چند ترم ولی مثلا مهمونیو باشگاه و با رفیقام بیرون برم و اینچیزارو میرفتم اون ساعتاشو شوهرم نگه میداشتش با اینکه خسته کوفته بیچاره بعد ۱۲ ساعت کار میومد خونه ، یا اگه با شوهرم میخواستیم دوتایی بریم بیرون دور بزنیم یا خرید اون ساعته پیش خواهرشوهرم میزاشتمش چون منم پدرمادرم دورن ازم