2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی شده و چرا این موقع شب بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 77 پست
آره بخدا اصن امشب عجیب شدم . حالا فردا مهمونی دعوتم شبشم مهمون دارم الآنم ک خابم نمیبره سر صب خابم ...

من دقیقا همینطوریم 

تا ساعت ۴ صبح بیدارم و ازون ور تا ۱۱ بیهوشم 

خیلی خستم ازین وضع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم خسته نباشي من اتفاقي بيدار شدم نميدونم چرا

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چه وحشتناک

اره خیلی شدید وطولانی بود

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من دقیقا همینطوریم تا ساعت ۴ صبح بیدارم و ازون ور تا ۱۱ بیهوشم خیلی خستم ازین وضع

منم ی مدتها خابم بهم ریخته دیر میخابم دیر بیدار میشم . قبلن نهایت دوازده خاب بودم هشت صبح هم انقد انرژی مثبت و سرحال بودم ب همه کارام می‌رسیدم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

۲ سالشه، چون دانشگاه میرم کلا صبح تا شب بغیر از چند ماهه اول پیش مادرشوهر پدرشوهرمه ، فردا کلاس ندا ...

واقعا جا داره بهت بگم خوش ب حالت واقعا زرنگی

چون منم باهاشون تو یه ساختمون هستم اصلا گردن نمیگیرن دخترمو

تواین فکرم که چرا یه عده تو نی نی سایت شدن یه باند و هرکی باب میلشون نباشه حمله میکنن بهش

تاکید میکنم باند..... 

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

خوبه شوهرت تحمل می‌کنه واقعا ...

زنگ میزد می‌گفت دلم برات تنگ شده ولی خوب اونجا کارداره نمیشه هنوز بیاد قرارع تیر بیاد دنبالم منم دیگه طاقت ندارم همش خونه ام دلم بدجوری گرفته اینقدر گریه کردم 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

عزیزم 🥲 اخه چرا

فاخ دیسک کمر ام پاره شده ده سال پیش

۴ ماه زمینگیر بودم

ناراحت میشم عود میکنه

بچه خواهرم نوزاده با خواهرم توی بغلش میخورن زمین

و من سه روز بود گریه میکردم

ناراحتی زد به پا و کمر ام

گریه کردم امروز از درد زانو

جمعه خم مهمون دارم از شهر دیگه میان