2777
2789
عنوان

بین خانوادم و همسرم قرار گرفتم

1230 بازدید | 85 پست

مادر شوهرم مریضه باید بره تهران برای عمل 

نه شوهرم ماشین داره نه پدر شوهرم 

همسرم دیشب اومد گفت ماشین بابا (بابام) رو بگیرم که بریم تهران 

چند روز کارشون طول می‌کشه همسرم که گفت ماشین بابامو میخواد ، مامانم ساکت بود چیزی نگف ، بابام هم خونه نبود 

بعدا به بابام گفتیم که گف بدون ماشین سخته من اذیت میشم اگر ماشین هم ندم اونا ناراحت میشن

آخه سرکار می‌ره با ماشین ، چون وقتی با ماشین خودش میره سرکار بابت اصطلاک ماشین شرکت هم یه پولی بهش میده وقتی با همکارش بره شرکت دیگه اون پولو نمی‌ده و میگه مگر اینکه مرخصی بگیرم بمونم تو خونه 

الان چطوری به همسرم بگیم نمیشه؟

مامانم میگه من امشب قشنگ رک بهش میگم ، بابام میگه نه ناراحت میشن وگرنه 

بنظرتون چیکار کنم کنم هیچ کدومشون ناراحت نشن؟

اگه ماشین بدیم بابام اذیت میشه اگه ندیم همسرم اینا ناراحت میشن 

و اینکه خانوادم با خانوادم همسرم صمیمین ، و تا الان چه همسرم چه خانوادش هر کاری داشتن ماشین بابامو می‌گرفتن بابامم تو رودرواسی گیر میکرد میداد

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

چون میرن دکتربدیدحالاچندروزباهمکارابره شرکت پولی نده چی میشه مگرپولی شرکت میده چقدره هرروز که ناراحتید۳یا۴روزندن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون خودم بشینم با همسرم صحبت کنم بگم مامان بابام داشتن بحث میکردن من یواشکی شنیدم میگفتن ، که بدون ماشین چند روز سختمونه اذیت میشم ولی تو رودرواسی گیر کردن خجالت میکشن بگن

چه بده که چنین توقعی دارن اصلا ماشین گرفتن از بقیه رو دوست ندارم چه کاریه آخه یه اسنپ بگیرن برن یدونه هم برای برگشت خودت باید به همسرت می‌گفتی اصلا نمیذاشتی به خانوادت بگه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه. بهونه ای بیارین مثلا بگین ماشینش نمایندگیه یا خرابه یا یه چیز اینجوری بگین 

خطرناکه ماشین کسی رو قرض بگیری بندازی تو جاده اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد میخاین چجور جبرانش کتین ؟ 

چون میرن دکتربدیدحالاچندروزباهمکارابره شرکت پولی نده چی میشه مگرپولی شرکت میده چقدره هرروز که ناراحت ...

آخه میدونی چیه 

تا حالا همش ماشین بابامو می‌گرفتن 

این سری هم ماشین رو بگیرن ، چند روز دیگه خواهر شوهرم میخواد دماغشو عمل کنه اونجا هم ماشینشو میگیرن(در صورتی که من واسه عمل دماغ خودم با آژانس رفتم )

بابام سرکار می‌ره ، باشگاه می‌ره 

بابت اصطلاک ماشین هر ماه پنج تومن میدم بهش اگه یه روز با همکارا بره شرکت دیگه نمی‌ده پول کلا 

بعد باشگاه می‌ره بابام هر شب، از کار و زندگی میوفتن 

اونا باید درک کنن که ندارن