2777
2789
عنوان

بین خانوادم و همسرم قرار گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا حالا بیمار دارن 

چ اشکالی داره ماشین بده پدرت

حالا ی مبلغ هم ندن ب پدرت چیزی نمیشه

یکم بزرگوار باشید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وا حالا بیمار دارن چ اشکالی داره ماشین بده پدرتحالا ی مبلغ هم ندن ب پدرت چیزی نمیشهیکم بزرگوار باشید

تا حالا این همه بزرگوار بودیم فقط پروو تر شدن 

بیشتر از اینکه ما با ماشینمون بیرون بریم ،مادرسوهرم اینا میرفتن

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  
تا حالا این همه بزرگوار بودیم فقط پروو تر شدن بیشتر از اینکه ما با ماشینمون بیرون بریم ،مادرسوهرم ای ...

لطف دائم میشه وظیفه الانم‌ندین ناراحت میشن لطف خوبه درجاش و به جاش 

شرکت حالا مگه بابت چن روز پولو قطع میکنه اصن ماشین کسیو گرفتن درکل اشتباهه باید به شوهرت میکفتی خدای نکرده یوقت چیزی شه الکی شرمنده مبشی قرض نکن ولی الان دیگه بدین ولی از دفعه بعد خودت مخالفت کن پدر شما اگه نبود میخواستن چکار کنن

من بنده خدا شوهرخواهرم هروقت نیاد سر میزنه منزل مادرم به منم میگه اگر خریدی کاری دارین بیاین ببرمتون انجام‌بدین همیشه رد کردم میگم در دیزی بازه حیای گربه کجاست حالا اون بنده خدا میگه نباید باعث بشه من فوری تعارف بگیرم البته واقعا میگه نه تعارف

چند روزه نیست که یک روز هم با ماشین همکار بره ، هزینه استهلاک کل ماه رو نمی‌دندامادشه درست ولی همیشه ...

الان شرایط فرق داره اون موقع که میخواستن برن مهمونی نباید میدادین الان قراره برای عمل برن. در هر حال ممکنه بعدا شوهرت با خودت و خانوادت چپ کنه

تا حالا این همه بزرگوار بودیم فقط پروو تر شدن بیشتر از اینکه ما با ماشینمون بیرون بریم ،مادرسوهرم ای ...

خب دیگه چرا تاپیک میزنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".